Foto: DELFI

Ar koncertiem, dejām un dažādām aktivitātēm Līgatnes "Ratniekos" piektdien, 4. augustā, sākās brīvdabas festivāls "Laba daba", kas draudzīgā gaisotnē norisinājās līdz 6. augusta rītam. Piedāvājam foto atskatu uz otro pasākuma dienu.

Festivāla galveno Lāča skatuvi 4. augusta vakarpusē atklāja grupa "Sudden Lights", bet turpinājumā uz tās kāpa grupas "Dzelzs vilks", "Pērkons", "Otava Yo" no Krievijas, Deniss Alkapone no Jamaikas un pašmāju regeja meistari "Riga Reggae". Savukārt uz Suņa skatuves "Ratnieku" šķūnī uzstājās pašmāju mūziķi – "Ezeri", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Inokentijs Mārpls", "Rebel Riot", Elizabete Balčus un citi, bet uz Eža skatuves tika piedāvāta folkmūzikas programma. Tāpat ritmiskas aktivitātes norisinājās pie deju un elektroniskajai mūzikai veltītās Kraukļa skatuves, bet jaunus iespaidus pirmo reizi šogad piedāvāja jaunā skatuve "Pīļu dīķis".

Savukārt sestdien, 5. augustā, aicinot baudīt gan mūziku, gan teātra izrādes, gan dažādas ģimeniskas aktivitātes, turpinājās festivāla otrā diena. Uz Lāča skatuves muzicēja "Auļi", Arturs Skutelis un "Tvērumi", "Das Sonntags Legion", "Baloži pilni pagalmi", "Rīgas modes", "Soviet Soviet" no Itālijas, pašmāju apvienība "Satellites LV" un perkusionists Nils Īle ar grupu "Kanisaifa". Savukārt uz Suņa skatuves varēja redzēt etīžu teātri "Nerten", "Hipstokrātiju", igauņu "Sibyl Vane", "Soundarcade" u.c. Eža skatuve turpināja priecēt ar folkmūzikas programmu - uz tās muzicēja koris "Mūza", koklētāju ansamblis "Balti", Imants Daksis, "Oranžās brīvdienas" u.c. Pēc Berlīnes transcendentālās psihedēlijas orķestra "Tau" uzstāšanās dejas līdz rīta gaismai turpinājās Kraukļa ligzdā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!