Foto: Publicitātes foto
Īsi pēc režisora Jāņa Norda jaunās filmas "Ar putām uz lūpām" pabeigšanas, publicēts pirmais tīzeris, sniedzot ieskatu kinodarbā, kas uz lielajiem ekrāniem Latvijā nonāks no šā gada 10. novembra, portālu "Delfi" informē "Tasse Film" pārstāvji.

Filmas galveno lomu atveidotāji ir aktieri – Vilis Daudziņš un Ieva Puķe, bet radošā kolektīva kodolu veido komanda, kas strādājusi pie skatītāju iemīļotās un starptautiski godalgotās filmas "Mammu, es tevi mīlu".

"Ar putām uz lūpām" ir attiecību trilleris. Tas stāsta par aktiera Viļa Daudziņa atveidoto Didzi – bijušo policistu un kaujas suņu treneri, kurš dažu dienu laikā nonāk neapskaužamā situācijā. Viņš tur aizdomās sievu (aktrise – Ieva Puķe) par neuzticību, kamēr viņa mīļotie suņi inficējas ar kādu bīstamu slimību.

Līdzās labi zināmiem un pieredzējušiem aktieriem, pārliecinošā kino debijā sevi piesaka arī jaunā Nacionālā teātra zvaigzne Raimonds Celms.

"Sabiedrībā par mīlu un attiecībām nereti tiek runāts caur rozā brillēm. Taču manā jaunajā filmā "Ar putām un lūpām" mīla un trakums iet roku rokā. Filma sniegs skatītājiem aizraujošu un neparedzamu notikumu virpuli, kurā varoņi, nonākuši mīlas krustcelēs, nereti uzvedas tā, kā saka par trakiem suņiem – "ar putām uz lūpām"," tā par filmu stāsta režisors Jānis Nords.

"Ar putām uz lūpām" ir Latvijas, Lietuvas un Polijas kopražojums. Tā veidota pēc amerikāņu scenārista Meta Goseta darba "Origin of Species" motīviem.

Režisora Jāņa Norda otrā spēlfilma "Mammu, es tevi mīlu" guva plašu skatītāju atzinību Latvijas kinoteātros, ka arī tika apbalvota vairākos nozīmīgos pasaules kinofestivālos. 2014. gadā filma ieguva arī nacionālo kinobalvu "Lielais Kristaps" kā labākā spēlfilma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!