Foto: Publicitātes foto

Jau šo ceturtdien, 27. jūlijā, Lucavsalā uzstāsies viena no komerciāli veiksmīgākajām rokgrupām pasaules mūzikas vēsturē - "Red Hot Chili Peppers". Iezīmējot vēl nebijuša mēroga notikumu Latvijas koncertvēsturē, paredzēts, ka koncerts pulcēs aptuveni 30 000 skatītāju, portālu "Delfi" informē koncertaģentūra FBI.

Lai atvieglotu nokļūšanu uz koncertu, tiks organizēts speciāls trolejbuss, kas no pulksten 16.00 kursēs maršrutā "Latvijas Universitāte – Lucavsala".

Savukārt novietot auto būs iespējams maksas autostāvvietā pie pasākuma norises vietas Lucavsalas ielas abās pusēs. Lai garantētu vietu autostāvvietā, iesakām to iegādāties iepriekšpārdošanā internetā. Ierodieties uz koncertu laikus un rēķinieties ar to, ka šāda mēroga pasākumā ikviena darbība var prasīt vairāk laika nekā ierasts.

Iepretim pasākuma ieejai būs izveidota arīdzan bezmaksas velosipēdu novietne. Tiesa, vietu skaits būs ierobežots, tāpēc tā būs pieejama vien tiem, kuri ieradīsies pirmie.

Vakara programma

Pulksten 17.00 publikai tiks atvērtas ieejas.

Pulksten 19.00 uzstāšanos sāks "Carnival Youth" (LV).

Pulksten 20.00 uz skatuves kāps "Knower" (US).

Pulksten 21.45 sāksies "Red Hot Chilli Peppers" šovs (US).

Pasākuma beigas – pusnaktī.

Pēdējās biļetes uz "Red Hot Chili Peppers" vienīgo koncertu Baltijas valstīs vēl pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!