Foto: Publicitātes foto
Pludmales festivāls "Summer Sound" izziņo programmas noslēdzošos mūziķu vārdus, kā arī precīzus mākslinieku uzstāšanās laikus. Mākslinieku sarakstam pievienojas Elizabete Balčus, Miks Dukurs, Marta Grigale, Anita Intaite, "Du Duo", Lauris Bush, "Pop Rok Kids" un citi, portālu "Delfi" informē festivāla organizatori.

Sadarbībā ar ilggadējo partneri, "Summer Sound" oficiālo radio - "Radio SWH", festivālā būs jaunas mūzikas skatuve "Priekšnams", uz kuras uzstāsies tādi mākslinieki kā "Treeeye", Jānis Irbe, "Jauda", "Refleksija" un citi. Savukārt otra jaunā skatuve - "Koncertsēta" - parka koku ieskauta, aicinās festivāla apmeklētājus atvilkt elpu mierīgākā gaisotnē. Uz šīs skatuves būs iespējams redzēt pašmāju mūziķus, tostarp čella un ģitāras virtuozus, improvizācijas teātri un dzejas slamu. Uz "Koncertsētas" skatuves kāps tādi mākslinieki kā Reinis Young, Tīna Šipkēvica, Elizabete Balčus, Miks Dukurs, Ipstens Kūns, Martin Confused, Baiba Dēķena, Aivis Gailītis, Gints Cālītis, Greg John, Vilksnevilks un improvizācijas teātris "Prieka Ministrija".

"Esam teju finiša taisnē, lai jau nākamajā nedēļas nogalē pienācīgi sagaidītu festivāla viesus. Patiess prieks par to, ka muzikālā programma festivālā ar katru gadu kļūst daudzveidīgāka – šogad "Summer Sound" ies pie sirds gan enerģiskāku ritmu cienītājiem, gan mierīgākas atmosfēras mīlētājiem. Latvijas vasara ir īsa, un "Summer Sound" ir viens no labākajiem veidiem, kā to nosvinēt!" stāsta festivāla direktore Linda Zajarska.

Pludmales festivāls "Summer Sound" norisināsies Liepājā 28.-29. jūlijā ar vairāk nekā 40 māksliniekiem. Dīdžeju trio "Cheat Codes" no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne "Felix Jaehn", kā arī franču dīdžejs un producents "Klingade" parūpēsies par elektroniskās mūzikas programmu. Ar savu vērienīgāko šīs vasaras koncertu uz festivāla lielās skatuves uzstāsies Dons, savukārt pamatīgu ballīti garantēs "Bermudu Divstūris". Bez jau nosauktajiem vārdiem festivāla viesus priecēs krāšņa Latvijas mūziķu programma – "Triana Park", "Bandmaster", "Satellites LV", "Sibyl Vane", "Deeper Upper", "Franco Franco", "Skyforger", "My Radiant You", "Fakts", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Astro'n'out", Ivo Fomins, "Polifauna" un citi.

Pilna festivāla programma pieejama šeit, savukārt biļetes nopērkamas mājaslapā, kā arī "Biļešu Serviss" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!