Foto: Kadrs no video
5. oktobrī Kongresu namā uzstāsies Holivudas aktieris Roberts Davi koncertturnejas "Born Free Tour" ietvaros, portālu "Delfi" informē pasākuma organizatori.

Davi uzstāsies kopā ar pavadošā sastāva mūziķiem, kuru vidū ir Frenka Sinatras orķestra pianists, "Grammy" balvas ieguvējs Rendijs Valdmans (Randy Waldman) un pasaules slavu ieguvušais bundzinieks Deivids Talls (David Tull).

Roberts Davi jau ir pabijis Rīgā 2015. gadā, popularizējot savu svaigi izdoto albmu " Davi Sings Sinatra: On the Road to Romance". Toreiz šovs tika izpārdots un izpelnījās publikas ovācijas.

Davi ir pazīstams kā viens no populārākajiem Holivudas filmu "sliktajiem puišiem", taču tāpat ir iemantojis fanu, kritiķu un citu mūziķu cieņu un atzinību no savu fanu, kritiķu un izcilu mūziķu puses savas izjustās dziedāšanas dēļ.

Davi lomu klāsts ir plašs, sākot no neaizmirstamā ļaundara, Kolumbijas narkotiku barona Frenka Sančeza Bonda filmā "License to Kill", beidzot ar lomām filmās "The Goonies", "Die Hard", "Kill the Irishman", "The Iceman", kā arī seriālos "Profiler" un "Stargate: Atlantis".

Kopumā Davi ir tēlojis vairāk nekā 100 filmās un daudzās televīzijas programmās kopā ar tādiem lieliskiem ekrāna partneriem kā Marlons Brando, Roberto Benīni, Brūss Viliss, Klints Īstvuds, Benīsio del Toro u.c. Pēdējā Roberta Davi loma ir franšīzes "The Expendables 3" pēdējā daļā, kas demonstrēta 2014. gadā.

Žurnāls "GQ" ir salīdzinājis viņu ar melnbaltā kino klasiķiem Robertu Mičumu un Lī Mārvinu. Aktiera bargā āriene maskē iekšēju maigumu, kuru viņš parādījis TV filmā "Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami", kā arī lomās "CSI: Crime Scene Investigation, " "Without a Trace, " "Law & Order: Criminal Intent, " "Criminal Minds" un daudzos citos seriālos.

Roberta Davi pirmā parādīšanās uz ekrāna bija kopā ar Frenku Sinatru televīzijas filmā "Contract on Cherry Street", kad arī aizsākās viņa sadarbība un draudzība ar leģendāro dziedātāju. Tieši tāpēc Davi dziedātāja karjerā neiztrūkstošs elements ir Frenka Sinatras repertuārs. Viņa šovs lielā mērā ir teatralizēts uzvedums, kur uz lielā ekrāna dažādos veidolos parādās Frenks Sinatra. Tas ir kā dialogs starp diviem veciem draugiem - Davi un Sinatru, kas izpaužas mūzikā.

"Ir daudzi puiši, kuri cenšas ar mūziku panākt to, ko darīja Sinatra, bet Davi viennozīmīgi ir tam vistuvāk, tajā pašā laikā viņš paliek uzticīgs pats sev. Ļoti stilīga old school mūzika," par Davi muzicēšanu izteicies slavenais Holivudas aktieris Mikijs Rurks.

Biletes pieejamas „Bilesu Serviss” tīklā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!