Foto: Publicitātes foto

Priekules novada Virgas pagasta Vārtājas senlejā sestdien, 17. jūnijā, sāksies nu jau trešais "Virgafest Virgā", ko rīko Liepājas rokmūziķis, grupas "Līvi" veterāns Ainars Virga.

Kā portālu "Delfi" informē rīkotāji, festivāls apmeklētājus gaidīs jau no plkst. 12.00, kad programmā būs paredzētas izklaides gan lieliem, gan maziem.

Mazos apmeklētājus izklaidēs Liepājas leļļu teātris, kas piedāvās radošo stūrīti, kur varēs paši pagatavot lelles ar kurām pēc tam būs iespējams piedalīties izrādē. Gaidāmas ar arī rotaļas un stafetes. Savus priekšnesumus un meistarklasi piedāvās arī liepājas poprock skola.

Dienas programmā Nils Īle apmeklētājus aicinās ritma un skaņas pasaulē, kurā varēs gūt iemaņas un izmēģināt dažādu tautu mūzikas instrumentus, veidojot kopēju muzikālu kompozīciju.

Dienā lielo skatuvi iesildīs un skatītājus priecēs jaunās grupas un izpildītāji, bet no plkst. 17.00 uz skatuves kāps grupa "Ainars Virga un VHO", "Laime pilnīga", "Opus pro", "Riga Reggae", "Inokentijs Mārpls", "Z-Scars", "Apēdājs", Aleksandrs Vasiļenko. Pasākumu vadīs "Kurzemes Radio" ētera balss Edmunds Aizkalns.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties visās "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās, kā arī internetā. Biļešu cena iepriekšpārdošanā ir 10 eiro, festivāla norises dienā – 15 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!