Foto: Publicitātes foto
Latvijas Kultūras akadēmijas aktieru mājā "Zirgu pasts" 27. maijā plkst. 18.00 notiks koncerts, kurā uzstāsies Lielās mūzikas balvas laureāte – pianiste Agnese Egliņa kopā ar saviem neredzīgajiem draugiem. Kopīgi tiks radīts muzikālo sajūtu stāsts "Reiz satikās Mažors ar Minoru...", portālu "Delfi" informē pasākuma rīkotāji .

Koncertā piedalīsies integratīvā mākslas festivāla "Nāc līdzās!" laureāti – saksofoniste Līva Paula Paleja, flautiste Maija Fogele un akordeonists Mihails Oļehovs, kuri visi ir apveltīti ar absolūtajām dzirdēm un ir lieliski sava instrumenta spēles izpildītāji.

Koncertā muzicēs arī Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļas audzēknes.

Koncerta programmā iekļauti gan skaistākie klasiskās mūzikas skaņdarbi, gan ugunīgs tango, gan džeza mūzika.

"Koncerts būs savdabīgs arī tāpēc, ka daļu stāsta par Minora un Mažora piedzīvojumiem Mūzikas karalistē sacerējušas pašas meitenes – Maija Fogele un Līva Paleja. Radošā sadarbībā ar lielisko pianisti Agnesi Egliņu stāsts tika papildināts un tajā ir daudz negaidītu pavērsienu.... Bet, lai pilnībā izbaudītu muzikālo stāstu un piedzīvojumus tajā, jānāk to klausīties klātienē", saka Sarma Freiberga, šī koncerta idejas autore un producente.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs. Skolēniem studentiem, pensionāriem un personām ar invaliditāti ir biļešu cenu atlaides un biļete maksā 5 eiro, nākot uz koncertu, noteikti jāņem līdzi atlaidi apstiprinoša apliecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!