Foto: Publicitātes foto

Lai iepriecinātu un atbalstītu "The Hobos" līderi, komponistu un dzejnieku Rolandu Ūdri, Latvijas Televīzija Vecgada koncerta "Laimīgu Jauno gadu!" programmā ir iekļāvusi vienu no populārākajām un klausītāju iemīļotākajām grupas dziesmām – "Christian (I'm Gonna Be)", tai piešķirot īpašu, vēl nedzirdētu skanējumu. Vecgada koncertā to izpildīs spožā skatuves dīva Linda Leen un ekspresīvais Ralfs Eilands kopā ar "The Hobos" dalībniekiem.

"Apziņa, ka varu palīdzēt, ir liela svētība, jo tas nozīmē, ka man ir ko dot. Ar prieku dodu labāko, ko varu sniegt izcilam amata brālim," sacījusu Linda Leen.

Foto: Publicitātes foto

Tāpat kā Ralfs Eilands un "The Hobos" dalībnieki, arī Linda nevilcinoties piekrita Latvijas Televīzijas aicinājumam Vecgada koncertam izpildīt "Christian (I'm Gonna Be)", tādā veidā paužot atbalstu Ūdrītim.

"Es vienmēr esmu bijis Ūdrīša un "The Hobos" fans. Skolas laikā man šķita, ka "The Hobos" ir ārzemju grupa, kas skan pa radio. Biju ļoti pārsteigts, uzzinot, ka tā ir no Latvijas," piebilst Ralfs Eilands. "Tikko iepazīstot Ūdrīti, mani uzrunāja viņa cilvēciskās īpašības – labsirdība, atsaucība, vēlme palīdzēt citiem. Tādēļ man ir liels gods izpildīt "Christian (I'm Gonna Be)". No novembra līdz gada beigām visos manos koncertos skatītājiem ir iespēja ziedot līdzekļus Ūdrīša rehabilitācijai."

Jau vēstīts, ka šā gada janvārī smagā satiksmes negadījumā cietis pazīstamais mūziķis Rolands Ūdris, kura rehabilitācijai nepieciešamo līdzekļu vākšanā iesaistījušies vairāki Latvijas kultūras darbinieki. Ziedot mūziķim ir iespējams arī, zvanot pa tālruni 90006385 (maksa par zvanu 1,42 eiro) vai ar pārskaitījumu fondam "Ziedot.lv" ar norādi "Rolandam Ūdrim".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!