Tieši nedēļu pirms labdarības maratona "Dod pieci" sākuma, kas šogad aicina palīdzēt cilvēkiem, kurus skāris vēzis, pirmizrādi piedzīvojusi akcijas oficiālā himna "Nepārlaužams", kuras sacerēšanā un ierakstā piedalījušies vairāk nekā divdesmit Latvijā populāri un iecienīti mūziķi.

Himnas "Nepārlaužams" mūzikas autori ir Dons, Goran Gora un Māra Upmane-Holšteine. Teksta autoru vidū ir Māra Upmane-Holšteine, kā arī vairāki repa mākslinieki - VIŅA, ansis, Edavārdi, Ozols un Reiks. Dziesmas producents - Rūdolfs Budze (DJ Rudd).

Dziesmas ierakstā Latvijas Radio studijā piedalījušies ne tikai tās mūzikas autori, bet arī Intars Busulis, Aija Andrejeva, Jānis Aišpurs, Ralfs Eilands, Justs, Aija Vītoliņa, Marta Grigale, Markus Riva, Lauris Valters, Jānis Stībelis, Ozols, Reiks, Edavārdi, VIŅA, ansis, "Latvian Voices", kā arī Mārcis Auziņš (ģitāra) un DJ Rudd (taustiņinsturmenti, elektronika).

Dziesmas video režisējusi Latvijas Televīzijas režisore Zane Gargažina, operatori – Mārtiņš Šalmis un Ņikita Korņevs, video montāža – Edmunds Rimšāns, krāsu korekcija – Māris Martušs gaismas – Ronalds Blūms un Lāsma Kokenberga.

Jau nākamceturtdien, 15. decembrī, plkst. 17.00 trīs Latvijas Radio 5 - Pieci.lv dīdžeji - Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Aleksis Vilciņš - tiks ieslēgti īpašā stikla studijā laukumā pie tirdzniecības centra Origo, kur dzīvos un strādās līdz pat 21. decembrim, atskaņojot radio ēterā tikai un vienīgi klausītāju izvēlētu mūziku. Dziesmas par ziedojumu jau tagad var pieteikt Dod Pieci mājas lapā www.dodpieci.lv.

Minimālais ziedojums par vienu dziesmu ir 5 eiro, un tas nodrošinās vienu nodarbību vienam vēža slimniekam rehabilitācijas nometnē, taču ziedot var arī lielāku summu. Ziedojumus jau tagad jebkurā paša izvēlētajā apmērā var veikt arī ziedot.lv. Tāpat ziedot var, piezvanot uz labdarības tālruni 90067005. (Maksa par zvanu 1,42 eiro). Labdarības maratona norises laikā no 15. līdz 21. decembrim ziedot varēs arī Latvijas Radio 5 - Pieci.lv stikla studijā, kas atradīsies "Origo" laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!