Foto: Reinis Oliņš

Ar uzstāšanos koncertzālē "Palladium" sestdien, 26. novembrī, savu Latvijas turneju noslēgs pašmāju grupa "Carnival Youth". Ar koncertiem visā Latvijā tika popularizēts grupas otrais studijas albums "Propeller", portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji.

"Mūsu "Propeller" turnejas dzinējs jau pāris nedēļas aktīvi rit pa Latvijas ārēm, pēc katra koncerta paņemot līdzi absolūti lieliskas emocijas, kas ļauj tam griezties ar vēl lielāku sparu. Nu jau esam finiša taisnē, kam priekšā "Palladium" koncertzāle. Dzenskrūve ir iesilusi, un mēs paši nepacietībā nevaram vien sagaidīt turnejas noslēgumu, pēc kā Rīgas gaiss vibrēs vēl labu laiku. Būs jaudīgi," sola grupas dalībnieki.

Uzreiz pēc koncerta Rīgā grupai paredzēti koncerti Beļģijā, nākamā gada sākumā Polijā, Slovākijā, Čehijā, Skandināvijā, Vācijā, Austrijā, Šveicē un martā – mūzikas industrijas konferencē – festivālā "SXSW", ASV.

Biļetes uz Rīgas koncertu par 18 eiro pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un "eKase.lv". Koncerta norises vietā pirms pasākuma biļešu cena būs 20 eiro. Ieeja no plkst. 19.00, koncerta sākums plkst. 20.00, "Carnival Youth" uz skatuves kāps plkst. 20.30.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!