Foto: Publicitātes attēls

Šā gada 10. augustā "Summertime – aicina Inese Galante" festivālā uzstāsies kritiķu vērtējumā labākais mūsdienu fadu dziedātājs Antonio Zambužu (António Zambujo) no Portugāles, kura pasaules turnejas koncerti ir izpārdoti līdz pat 2017. gadam.

Kritiķu atsauksmēs par mūzikas alķīmiķi, siržu un sentimenta virtuozu dēvētais Zambužu plašu atpazīstamību guvis ar spēju savā dziedājumā sapludināt dažādas stilistikas mūziku. Zambužu meistarīgi miksē fadu, bosanovu, džezu un kantrī, katrai dziesmai piešķirdams plašu emociju spektru.

Portugāļu un spāņu valodās runājošās zemēs Zambužu dziesmas radio hītu desmitniekos atrodas vairāk kā 70 nedēļas, ieraksti uzreiz kļūst par platīna albumiem, bet video interneta vietnēs acumirklī gūst miljonu simpātijas. 2015. gadā mākslinieks saņēmis Portugāles "Zelta Globusa" balvas nominācijās "Labākais dziedātājs" un "Labākā dziesma". Līdz ar pērn sākto pasaules koncertturneju Zambužu ieguvis plašu popularitāti Japānā, Brazīlijā, ASV, Kanādā un vēl daudzās Eiropas valstīs.

Dzintaru koncertzālē Zambužu pievienosies operdziedātāja Ilona Bagele ar Astora Pjacollas tango no mūzikas un sajūtu izrādes "Cantando y amando", kas saņēmusi Lielo Mūzikas balvu.

Koncerta biļetes – "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!