Foto: Daina Geidmane

9., 10. un 11.jūnijā Dailes teātris ar koncertu "Spanovska ballīte – 2.sērija" noslēgs 2015./2016.gada sezonu. Pēdējam koncertam 11. jūnijā sekos arī sezonas noslēguma balle, portālu "Delfi" informēja Dailes teātra pārstāvji.

Dailes teātra sezonas noslēgumā aktieri atkal satiksies jautrā ballītē ar visiem mīļām un pazīstamām dziesmām. No smiekliem līdz nopietnībai un atkal atpakaļ. Ņemot vērā iepriekšējā gada "Spanovska ballītes" pieredzi, skaidrs, ka gaidāmi pārsteigumi.

Koncertā "Spanovska ballīte – 2.sērija" piedalās Olga Dreģe, Ieva Segliņa, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ērika Eglija, Sarmīte Rubule, Artūrs Skrastiņš, Lauris Dzelzītis, Jānis Paukštello, Ilze Vazdika, Juris Strenga, Gints Grāvelis, Ģirts Ķesteris, Artis Robežnieks, Gints Andžāns, Lidija Pupure, Āris Rozentāls un Gunārs Placēns, kā arī bigbends "Mirāža". Koncertu veido radošā grupa - Intars Rešetins, Artūrs Skrastiņš, Lauris Dzelzītis, Juris Vaivods, Mārtiņš Vilkārsis un Inga Krasovska.

Pēc pēdējā koncerta sekos sezonas noslēguma balle. Tajā spēlēs un dziedās Latvijas Nacionālā teātra aktieru ansamblis "Greizais ratiņš", notiks spēle "Ko es zinu par Dailes teātri?", būs diskotēka un dejas. Balli un spēli vadīs populārākie Dailes teātra aktieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!