Foto: DELFI

Klubā "Nabaklab" 3. jūnijā notiks pirmais no vairākiem festivāla "Laba daba" ieskaņas pasākumiem ar nosaukumu "Laba Daba Naba Klab", informēja kluba "Nabaklab" pārstāvis Edgars Āboliņš.

Pirmajā festivāla iesildīšanas koncertā uzstāsies regeja apvienība "Riga Reggae", kā arī mūziķis Johnny B.Beast.

Jūnijā un jūlijā klubā "Nabaklab" norisināsies starptautiskā mūzikas festivāla "Laba daba" ieskaņas pasākumi, kuros uzstāsies dažādu stilu mūziķi, uzsvaru liekot uz šā gada festivāla programmā atrodamajiem māksliniekiem, tajā pašā laikā neaizmirstot gan par pagājušo, gan gaidāmo festivālu viesiem.

Pirmajā festivāla iesildīšanās pasākumā klubā uz skatuves kāps regeja mūzikas apvienība "Riga Reggae" ar akustisko programmu. Grupas kodolu veido apvienības "Oranžās brīvdienas" līderis Ints Ķergalvis jeb Speiss un Horens Stalbe.

Savukārt Johnny B.Beast skanējumu raksturot ir grūti – mūziķis ierasti tiek asociēts ar blūzu un regulāri piedalījies dažādos blūza festivālos un koncertos gan Latvijā, gan ārvalstīs. Viņa mūzikā saklausāmas dažādas ietekmes, eksperimentējot ar dažādām skaņām un ģitārspēles tehnikām.

Koncerta sākums plkst. 22.00.

Jau ziņots, ka starptautiskais mūzikas festivāls "Laba daba" jau septīto reizi notiks Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā “Ratnieki” no 5. līdz 7. augustam, apmeklētājiem piedāvājot vairāk nekā 80 mūziķu un dīdžeju priekšnesumu, kā arī teātra izrādes, kino un daudzas citas aktivitātes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!