Foto: Publicitātes attēls

Festivālā "Laba daba" šogad uzstāsies vairāk nekā 80 dažādas grupas, mūziķi un dīdžeji. Līgatnes "Ratniekos" festivāls šogad notiks no 5. līdz 7. augustam.

Kā portālu "Delfi" informēja festivāla rīkotāji, "Labā dabā" dalību apstiprinājušas pašmāju grupas "Zāle", "Rūsa", "Tehnikums", "Tesa", projekts "Pilsētas skaņas", "Rīta Stienis", "Stūrī zēvele", "Laika suns", leģendārais kolektīvs "Dzidriņas megasistēma", "Oranžās brīvdienas", "Dārdi", "Nē", "Howling Owl", "Tur un tur", "Manta", "Riga Metro", "Rīga Reggae", "Dj Krankenwagen", "Pupociklu vasara", "Jauno Jāņu orķestris", "Kasetes", "Satellites LV", "Kaktu balles muzikanti", "Austrumkalns", Nils Īle ar "Afro Ambient", dziesminieks Haralds Sīmanis un "Zig Zag", kas drīzumā laidīs klajā savu jauno albumu.

Vienu no retajiem šā gada koncertiem festivālā sniegs arī Kristapa Krēsliņa grupa "Mācītājs on Acid", kas Latvijā viesosies tikai pāris nedēļas. Kā vēl viens īpašs notikums izceļams dueta "Čipsis un Dullais" koncerts kopā ar mūziķi Alisi Josti.

Arī šogad papildus Latvijas mūziķu koncertiem, festivāls piedāvās plašu ārvalstu mūziķu klāstu – "Ratniekos" viesosies elektroniskā indie grupa "Lust for Youth" no Dānijas, leģendārie EBM mūziķi "Die Krupps" no Vācijas, "Superbesse" no Baltkrievijas, "Spichki" no Lietuvas, "St. Cheatersburg" un "Kali Briis Band" no Igaunijas, "Spiritual Seasons" no Ukrainas, pankroka grandi "T.S.O.L." no ASV, elektroniskās mūzikas projekts "Shtuby" no Izraēlas un Krievijas uzlecošā mūziķe Kedra.

Festivāla programma vēl tiks papildināta un atsevišķi tiks izziņots arī elektroniskās mūzikas skatuves "Kraukļa ligzda", chill-out zonas un radio "Naba" raidījuma "Ej apskrieties" pankroka telts piedāvājums.

Ja ziņots, ka starptautiskais festivāls "Laba daba" notiek Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki", Līgatnes novadā. Biļetes pieejamas visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, internetā, kā arī no maija biļetes pieejamas radio "Naba" klubā "Nabaklab". Tiek saglabāts arī vecuma slieksnis, līdz kuram ieeja festivālā, vecāku pavadībā ir bezmaksas. Biļetes nav nepieciešams pirkt bērniem līdz 13 gadu vecumam (ieskaitot).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!