Foto: Publicitātes foto
Pavasarī Jāņa Šipkēvica pirmā solo mini albuma "Shipsea" koncerti notiks Rēzeknē, Cēsīs, Durbē un Kristiana Karla fon Stricka villā Rīgā.

No 7. decembra "Shipsea" albums ir nopērkams elektroniski, kā arī mini vinila platē grupas "Instrumenti" interneta vietnē. Visi decembra koncerti jau krietnu laiku atpakaļ ir izpārdoti, tādēļ mūziķis nolēmis rīkot papildkoncertus.

Jānis Šipkēvics aicina uz koncertiem, kurā atspoguļos sev tuvāko klaviermūziku, vokālo daudzbalsību, improvizāciju un dzeju.

"Ir sarunas, kas var notikt tikai pašam ar sevi, tās nerunā skaļi. Un kamerkoncerta vidē es jūtos ļoti tuvu. Varu atrast katra atnākušā acu skatienu. Tuvu cilvēkiem, tuvu pats sev. Un pēc uzmanīgām 75 minūtēm, es vienmēr jūtos kādu sev svarīgu kamolu atšķetinājis. Un zinu, ka neesmu tāds vienīgais," par koncertiem stāsta Šipkēvics.

Koncertā skanēs dziesmas ar Viljama Batlera Jeitsa, Federiko Garsijas Lorkas, Agneses Krivades un tautas vārdiem, Ludviga van Bēthovena, Filipa Glāsa, Erika Satī klaviermūzika, kā arī paša Jāņa Šipkēvica jaundarbi.

Koncertu sākums: 20:00, ieeja no plkst. 19:00. Ieeja no 12 gadu vecuma

1. maijs - Latgales koncertzāle "Gors", mazā zāle. Pils iela 4, Rēzekne;
3., 4., 5., 6., maijs - K.K fon Stricka Villa, A.Briāna iela 9, Rīga;
8. maijs - Vidzemes koncertzāle "Cēsis", lielā zāle. Raunas iela 12, Cēsis;
14.maijs - Durbes luterāņu baznīca. Skolas iela 1, Durbe.

Biļetes nopērkamas "Biļešu Paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!