Atzīmējot dziedātājas Margaritas Vilcānes 75. dzimšanas dienu, koncertzālē Rīga 16. decembrī aizvadīts leģendārās balss īpašnieces jubilejas koncerts.

"Es ļoti mīlu savas dzimšanas dienas, un esmu laimīga, ka savā dzimšanas dienā varu būt kopā ar saviem uzticīgajiem skatītājiem un draugiem", koncerta sākumā sacīja Margarita Vilcāne, kas skatītājus priecēja ar skaņdarbiem "Balta saule", "Latgalei", "Ances Romance", "Viena diena manā mūžā", "Taču", "Kaktuss", "Šeramī", "Vēl jau es ziedu", "Es gribu tepat un tūlīt", "Pareģojums sievietei", "Tāls Parīzes radio", "Dod, Dievs!","Paliec un neaizej".

Koncertā piedalījās arī pašas jubilāres aicinātie un izvēlētie skatuves kolēģi – Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Inese Galante, Lāsma Kugrēna, Ginta Krievkalna, Ingus Pētersons, Laimis Rācenājs, Raimonds Ozols, Ādažu vīru vokālais ansamblis Gunāra Freidenfelda vadībā, Ludmila Trifonova, kā arī mūziķu grupa Kristapa Krievkalna vadībā.

Pēc koncerta jubilāri sveica Valsts prezidents Raimonds Vējonis, kurš koncertu apmeklēja ar savu dzīvesbiedri Ivetu Vējoni, kultūras ministre Dace Melbārde, Rīgas domes Kultūras pārvaldes pārstāvis Arnis Miltiņš un citi cienītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!