Foto: Reuters/Scanpix

Leģendārās britu rokgrupas "The Rolling Stones" ģitārists Kīts Ričardss jaunā intervijā izteicies, ka reps esot domāts cilvēkiem, kuri "nemāk atšķirt vienu noti no otras".

"Repā ir tik daudz vārdu, bet pateikts tik maz. Vienīgā patiešām iespaidīgā lieta, ko reps paveicis - parādījis, ka pasaulē ir tik daudz nemuzikālu cilvēku," Ņujorkas laikrakstam "Daily News" klāstīja Ričardss. "Viņiem vajadzīgs tikai bungu ritms un kāds, kas kliedz tam pāri. Tad viņi ir laimīgi. Pastāv milzīgs tirgus cilvēkiem, kuri nemāk atšķirt vienu noti no otras."

71 gadu vecais mūziķis nežēloja arī smagās mūzikas izpildītājus. "Miljoniem cilvēku mīl "Metallica" un "Black Sabbath", savukārt man šķita, ka tie vienkārši ir labi joki," pasmējās Ričardss.

Ričardss septembrī gatavojas izdot jaunu soloalbumu "Crosseyed Heart". Viņa iepriekšējais soloieraksts iznāca pirms 23 gadiem.

"Es nebiju plānojis ierakstīt soloalbumus. Es vienmēr domāju, ka esmu taču "The Rolling Stones" dalībnieks un neviens nedrīkst pamest grupu. Tajā pašā laikā mums bija vairāki brīvi gadi un es gribēju strādāt," sacīja Ričardss.

Ričardsa pirmais soloalbums "Talk Is Cheap" iznāca 1988. gadā. Četrus gadus vēlāk tam sekoja albums "Main Offender".

Nesenā intervijā Ričardss pieļāva, ka "The Rolling Stones" nākamgad varētu sākt darbu pie jauna albuma. "Es cenšos piedabūt visus satikties studijā," viņš teica. "Taču es šaubos, ka tas varētu notikt šogad."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!