Foto: Publicitātes foto
No piektdienas, 17. jūlija, Latvijas kinoteātros sāks rādīt trilleri "Svešā zemē" ar Nikolu Kidmenu galvenajā lomā.

Sižets: Pārkeru ģimene pārceļas uz nomaļu Austrālijas tuksneša pilsētiņu. Ģimeni satriec negaidīta traģēdija – kamēr pilsētiņa gatavojas smilšu vētrai, Pārkeru bērni noslēpumaini pazūd no mājām. Satrauktie vecāki vēršas policijā. Pēc norīkotā izmeklētāja ierosinājuma meklējumos iesaistās vietējā kopiena. Pilsētnieki sākumā aktīvi piedāvā palīdzību, bet mīklainu baumu iespaidā sāk ar aizdomām raudzīties uz jaunajiem iedzīvotājiem.

Aktrisi Nikolu Kidmenu nebiedē grūtas lomas. Provokatīvās drāmas "Svešā zeme" pirmizrāde notika festivālā "Sundance", un aktrise atzina, ka ļoti priecājusies par vēl vienu izaicinājumu savai aktrises meistarībai.

"Šī filma nav tikai stāsts par bērnu pazušanu. "Svešā zeme", manuprāt, ir stāsts par laulību, ģimenes attiecībām, par šo vērtību trauslumu un par traģēdijas piemeklēto cilvēku sīkstumu," teikusi galvenās lomas tēlotāja Nikola Kidmena. Filmas uzņemšanas laikā viņa piedzīvojusi smagu personisku drāmu. Aktrise atgriezās Austrālijā, lai filmētos, un varēja biežāk tikties ar slimo tēvu, kurš nomira, kad filmas uzņemšana bija pabeigta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!