Foto: Publicitātes foto
Grupa "Instrumenti", kas darbojas XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku mūsdienu deju lielkoncerta radošās grupas sastāvā, piedāvā noklausīties savu jaunāko singlu "Vislēnākā deja pasaulē" - tā savu pirmatskaņojumu piedzīvos otrdien, 7. jūlijā, koncertuzvedumā "Te mēs es@m".

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Vislēnākā_Deja_Pasaulē.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā portālu "Delfi" informē grupas menedžmenta pārstāvji, mūsdienu deju lielkoncerta "Te mēs es@m" tapšanas procesā "Instrumenti" iesaistījušies pagājušajā gada nogalē kopā ar māksliniecisko vadītāju Edīti Ābeltiņu, režisoru Valteru Sīli un scenogrāfi Ievu Kauliņu. "Instrumenti" ne vien veidojuši deju muzikālo pavadījumu aranžijas, bet arī radījuši vairākus jaunus skaņdarbus īpaši šim koncertuzvedumam.

“Ir patiess saviļņojums atrasties uz vienas varenas skatuves kopā ar vairākiem simtiem Latvijas labākajiem jaunajiem dejotājiem. Esam piedzīvojuši vēl nepazītas emocijas, vērojot visa radošā procesa attīstību, redzot kā viens punktiņš zīmējumā pārtop par neticama raksta kulminējošo elementu,” stāsta "Instrumenti" mūziķi.

Koncertuzvedumu laikā, kas notiks 7. jūlijā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā plkst. 12 un 19, grupa "Instrumenti" kāps uz skatuves un noslēgumā izpildīs arī jauno dziesmu "Vislēnākā deja pasaulē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!