Garās Lieldienu brīvdienas daudziem tūkstošiem melomānu pirmdienas vakarā noslēdzās ar slavenā britu dziedātāja Robija Viljamsa grandiozo šovu izpārdotajā "Arēnā Rīga".

"Robijs Viljamss ir dzimis izklaidētājs! Tas, kā viņš strādā, ir tas, kāpēc viņš ir tur, kur viņš ir," – tā slavenā britu dziedātāja Robija Viljamsa grandiozo šovu izpārdotajā "Arēnā Rīga" vērtē pašmāju populārais mūziķis Dons.

"Izpildījums, tāpat kā šovs bija lielisks! Turklāt Vijamss izcili izpildīja arī "Queen" dziesmu "Bohemian Rhapsody" kā veltījumu Fredijam Merkurijam," teic Dons.

"Ir mākslinieki, kuri komunicē ar publiku, un ir tādi, kuri to nedara nemaz. Man tuvāki sirdij ir tie, kas sarunājas ar publiku – arī šajā ziņa Robijs ir izcils," teic mūziķis.

Jautāts, vai arī no pašmāju mūziķiem drīzumā varētu gaidīt kaut ko tikpat vērienīgu, Dons norāda, ka "mūziķi savus priekšnesumus taisa, vadoties pēc tā, kāda ir situācija tirgū, kāds ir pieprasījums". "Ja Robijs Viljamss vai "The Rolling Stones" var braukt koncertturnejās pa pasauli, piepildot arēnas, mēs te "laukos" darām, kā varam," saka mūziķis, vienlaikus atzīstot, ka noteikti nenoniecina latviešu mākslinieku veikumu.

"Arī pie mums notiek ļoti profesionāli un skaisti koncerti – man ļoti patika grupu "Instrumenti" un "Prāta vētra" veikums koncertos," atklāj Dons.

"Let Me Entertain You" koncertturneja startēja 25. martā Madridē. Mūziķis jauno turneju izziņoja ar vārdiem: "Elle ir prom, un debesis ir klāt. Es dodos jaunā turnejā!" Britu laikraksts "The Guardian" par Robija koncertiem raksta: "Ja kāds uz skatuves spēj sagādāt vēl vairāk jautrības par Robiju, mēs gribētu to redzēt. Bet pagaidām - viņš ir Karalis!".

Koncertu iesildīja māsu trio no Zviedrijas - grupa "Baskery". Kā ziņots, koncerts tika izpārdots jau pirms vairākiem mēnešiem.

Pēc Rīgas nākamās Robija Viljamsa uzstāšanās notiks Sanktpēterburgā un Maskavā.

Koncertā izpildīto dziesmu saraksts:

Let Me Entertain You
Rock DJ
Monsoon
Tripping
Royals / Bodies
The Road to Mandalay
Minnie the Moocher
Swing Supreme
Ignition
Shout
Motherfucker
Better Man
Blues Interlude
We Will Rock You / I Love Rock'n'Roll
No Regrets
Come Undone
Candy
Feel
Millennium
Whole Lotta Love / Kids
Bohemian Rhapsody
Angels

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!