Foto: Publicitātes attēli

Svētdien, 26. oktobrī, "Dirty Deal Teatro" pirmizrādi piedzīvos mūsdienu Krievijas kulta autora Ivana Viripajeva lugas "Karaoke Box" iestudējums krievu valodā, informē DDT pārstāvji. Izrādi iestudē jaunais režisors Georgijs Surkovs.

""Karaoke Box" ir reāli eksistējošs bārs Honkongā, kas kalpojis par iedvesmas avotu šim darbam. Šajā bārā ķīniešu ģimenes sanāk kopā, dzer tēju un dzied karaoke. Līdzīgā vietā satiekas arī izrādes galvenie varoņi – sieviete un vīrietis.

Viņu stāstu skatītāji varēs iepazīt caur mūziku, kurā savīsies gan reps, gan baznīcas koru dziedājumiem radniecīgi motīvi. Par ko šis stāsts vēstīs? Protams, par mīlestību!" izrādes tematiku ieskicē DDT pārstāvji.

Teksta autors Ivans Viripajevs ir viens no spilgtākajiem mūsdienu Krievijas dramaturgiem, teātra un kino režisoriem. Saņēmis vairākus prestižus apbalvojumus – Krievijas kinoakadēmijas balvu "NIKA", Krievijas teātra festivālu "Zelta maska" un "Jaunā drāma" balvas, divas kinofestivāla "Kinotaurs" balvas, Venēcijas kinofestivāla jaunatnes žūrijas balvu un citas.

Savukārt izrādes "Karaoke Box" režisors Georgijs Surkovs šogad nominēts "Spēlmaņu nakts" balvai kategorijā "Gada debija vai jaunais skatuves mākslinieks" par režiju izrādē "Viss ir viņa" Valsts Daugavpils teātrī. "Dirty Deal Teatro" viņš jau iestudējis izrādes "Marina Cvetajeva" un "Savā vietā". Surkovs ir arī starptautiskā festivāla-darbnīcas "Telpa Daugavpils" mākslinieciskais vadītājs.

Kostīmus un scenogrāfiju izrādei "Karaoke Box" veidojusi Dace Sloka, muzikālās koncepcijas autors ir Toms Auniņš. Galvenās lomas izpilda jaunie aktieri Jana Ļisova un Maksims Busels.

Tuvākās izrādes plānotas 26. un 31. oktobrī plkst. 19, kā arī 21. un 24. novembrī plkst. 19. Tās notiek teātrī "Dirty Deal Teatro", Spīķeru kvartālā Maskavas ielā 12, k-2.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīze" tīklā. Biļetes uz pirmizrādi jau izpārdotas, bet vēl iespējams iegādāties biļetes uz izrādēm 31. oktobrī, 21. un 24. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!