Foto: Publicitātes foto

Lady Gaga kocertu rīkotāji Baltijas valstīs - koncertaģentūra FBI iesaka uzmanīties un neiegādāties Lady Gaga koncerta biļetes no rokas, bet pirkt tās tikai no oficiālā koncerta biļešu izplatītāja "Ticketpro", jo konstatēti biļešu viltojumi, portālu "Delfi" informē FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Koncerta biļetes nopērkamas "Ticketpro" biļešu kasēs "Maxima XX" un "Maxima XXX" lielveikalu informācijas centros visā Latvijā, kā arī vairākos tirdzniecības centros Rīgā un internetā.

"Šobrīd mūsu rīcībā nodotas aptuveni 40 viltotas koncerta biļetes, kuras pircēji iegādājušies caur sludinājumiem - no rokas. Dažos gadījumos biļetei līdzi iedots arī viltots "Maxima" veikala čeks, tā ar viltu radot priekšstatu, ka biļete ir īsta, jo "Maxima" veikalu Informācijas centros tiešām atrodas "Ticketpro" biļešu kases. Mēs vēlamies uzsvērt, ka, iegādājoties biļetes no rokas, pastāv augsts risks nopirkt viltojumu," skaidro "Ticketpro" pārstāvis Latvijā Uģis Liepiņš.

Lai arī viltotā biļete var izskatīties ļoti līdzīga oriģinālajai, pie ieejas norises vietā visas koncerta biļetes tiks skenētas un apmeklētājiem ar viltotām biļetēm ieeja tiks liegta.

Ja par iegādāto biļeti radušās šaubas, koncerta rīkotāji lūdz savlaicīgi sazināties ar biļešu izplatītāju - firmu "Ticketpro".

Jau vēstīts, ka pieckārtējās "Grammy" balvas ieguvējas Lady Gaga koncerts Mežaparka estrādē notiks 23. augustā. "Ticketpro" biļešu kasēs, kā arī internetā biļetes pieejamas sākot no 29 latiem.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, Lady Gaga šovs būs viens no iespaidīgākajiem ārvalstu mūziķu koncertiem, kas līdz šim norisinājies Mežaparka estrādē. Skatuves dekorācijās galveno lomu spēlēs apjomīga pils, kuras fonā norisināsies "Born This Way" balle.

"Lady Gaga skatuves noformējums ir apjomīgākā teatrālā uzbūve, kāda jebkad radīta koncertturnejai. Pils konstrukcijas un skatuves pārvietošanai vien ir nepieciešamas piecpadsmit smagās automašīnas ar 16 m garām piekabēm," skaidro turnejas skatuves dizaina izstrādātājs, uzņēmuma "Tate Towers" vadītājs Džeimss Fairorts (James "Winky" Fairorth).

"Tate Towers" izstrādājuši skatuvisko noformējumu daudzām pasaulslavenu mūziķu turnejām, tajā skaitā Rodžeram Votersam (Roger Waters), "Red Hot Chili Peppers", "Take That", Jay-Z & Kanye West un citiem. "Tate Towers" tehnoloģiskie risinājumi izmantoti arī Londonas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!