Foto: Publicitātes foto

30. jūlijā, Tallinā notiks grupas "Red Hot Chili Peppers" koncerts. Organizatori paredz, ka grupas, kura Igaunijā ieradīsies savas pasaules koncertturnejas "I'm With You" ietvaros, koncerts Tallinas Dziesmu svētku estrādē pulcēs aptuveni 25 000 apmeklētāju.

Kā portālu "Delfi" informē Koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš, par grupas maltītēm rūpēsies personīgais pavārs, kam ēdiena sagatavošanai un uzglabāšanai būs nepieciešamas piecas gatavošanas virsmas un pieci ledusskapji. Pirms koncerta grupa dos priekšroku mēģinājumiem un meditācijai, tāpēc aizskatuvē jābūt sagatavotām trīs speciālām telpām: vokālajai istabai, bungu istabai un meditācijas istabai. Visām telpām jābūt ar labu akustiku un ventilāciju. Organizatoriem jānodrošina arī virkne citu telpu, bet īsi pirms uzstāšanās skatuves tuvumā jānogādā 250 dvieļu.

""Pipari" uz Tallinu atvedīs apjomīgu gaismu un skaņas tehniku, 120 kvadrātmetru lielu LED ekrānu, kā arī vēl vairākus 3x10 metrus ekrānus. Grupa uzstāsies uz 50x20 metru lielas skatuves, kuras būves darbi sāksies jau trīs dienas pirms koncerta. Skatuves būvēšanā būs iesaistīts vairāk nekā 100 cilvēku liels tehniskais personāls," atklāj Kārkliņš.

"Red Hot Chili Peppers" koncertā Tallinā izpildīs dziesmas gan no jaunākā studijas albuma "I'm With You", gan labi zināmus un klausītāju iemīļotos hitus - "Can't Stop", "Californication", "Otherside", "Give It Away", "Under The Bridge", "By The Way", "Dani California" un citus.

Kā vēsta Kārkliņš, kļuvis zināms, ka "Red Hot Chili Peppers" apstiprinājuši dalību mūzikas festivālā "The Big Day Out", kas norisināsies 2013.gada janvārī dažādās Austrālijas un Jaunzēlandes pilsētās. "Red Hot Chili Peppers" būs galvenie mākslinieki visās festivāla piecās pilsētās, tostarp Sidnejā un Melburnā.

Biļetes uz "Red Hot Chili Peppers" koncertu Tallinā iespējams iegādāties interneta lapā "Ticketpro.lv" un arī "Ticektpro.lv" biļešu kasēs. Biļetes cena ir 39 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!