Foto: Publicitātes foto
Atzīmējot vokālas studijas "Knīpas un Knauķi" 40. jubileju, izdots jauns albums "Kad mūsu nebij mājās", portālu "Delfi" informē "Mikrofona ieraksti" pārstāvis Guntars Račs.


Knīpas un Knauķi 'Piparkūkas danco'

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/KnipasUnKnaukiPiparkukasDanco.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Jaunajā albumā ir iekļautas 11 jaunas komponista Jāņa Ķirša dziesmas ar pazīstamu dzejnieku vārdiem. Albuma ierakstā piedalījušies ne vien mazie un lielie Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālās studijas "Knīpas un Knauķi" dziedātāji, bet arī pazīstami latviešu popmūzikas izpildītāji - "Knīpas un Knauķi" un Jāņa Ķirša draugi - Aija Andrejeva (Aisha), Kārlis Būmeisters (Kaža), Valters Frīdenbergs un vokālās grupas "Framest" dziedātāji ar tās vadītāju Jāni Ķirsi priekšgalā.

"Par godu vokālās studijas 40. jubilejai "Mikrofona ieraksti" šogad jau izdevuši arī vokālās studijas labāko dziesmu izlasi "Mīļas un labas dziesmas". Studijas pedagogi ir Edīte Putniņa, Sanita Sējāne un Jonita Štoma. Jaunā albuma ieraksta producenti ir Jānis Ķirsis un Raitis Aukšmuksts, piedaloties "Knīpām un Knauķiem". Dziesmas ieskaņotas ierakstu studijā "Framest". Albuma dizainu veidojusi māksliniece Kristīne Jurjāne," norāda Račs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!