Foto: Publicitātes foto
"Artelī – gandrīz teātrī" 25. un 26. marts pēdējo reizi varēs noskatīties "Cabaret Piccolo" izrādes, pirms jauna "Cabaret" iestudējuma pieteikšanas, portālu "Delfi" informē "Arteļa" pārstāvji.

"Cabaret Piccolo" pirmizrādi piedzīvoja 2010. gada martā.

Izrādes konferansjē lomā iejuties komiķis Jānis Skutelis, bet "Cabaret" dīvas Žustīnes lomā - Aija 'Amber' Vītoliņa, parādot to, ka lai iepatiktos skatītājam, dīvai ne vienmēr ir jābūt spožai un perfektai.

"Grēki uzglūn katram no mums ik brīdi un ne vienmēr mēs spējam būt pietiekami spēcīgi, lai tiem pretotos. Varbūt, ja savādāk nesanāk, grēkam ir jāļaujas, jāizbauda tas, saprotot tā dabu? 'Cabaret Piccolo' būs gan par cilvēcisku vājumu, gan par intīmu pārdzīvojumu, par īstiem smiekliem un asarām, stāsta viena no scenārija autorēm Santa Runtule.
Kā , vakars nebeidzas līdz ar izrādi, bet tas ir laiks, kad sākas īstā jautrība - dejas "Cabaret" orķestra "Pieredze" pavadībā!

Iestudējuma režisors - Viktors Runtulis, scenārijs - Sanita Runtule un Jānis Skutelis, horeogrāfija - Guntis Spridzāns un Elīna Breice. "Cabaret" orķestris būs Mārcis Auziņš (ģitāra), Edvīns Ozols (bass), Māris Jēkabsons (pūšamie), Kristaps Vanadziņš (taustiņi), Ivars Arutjunjans (bungas).

Biļešu cena ar uzkodām un dzirkstošo vīnu no 20 līdz 35 latiem. Izrāžu laiki: 25. un 26. martā plkst. 20.45 (ieeja Artelī no plkst. 20.00)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!