Līdzjūtību Liepājas rokmūziķa Jāņa Groduma ģimenei, tuviniekiem, draugiem un faniem izteikušas valsts augstākās amatpersonas Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Valsts prezidents Valdis Zatlers: "Izsaku visdziļāko līdzjūtību Jāņa Groduma ģimenei, tuviniekiem, 'Līviem', kolēģiem un visiem viņa mūzikas faniem, izcilo latviešu mūziķi mūžībā aizvadot. Jāņa Groduma devums vienmēr paliks rokmūzikas un viņa talanta cienītāju atmiņās."

"Jānis Grodums, tāpat kā grupa "Līvi", laiku laikos paliks Latvijas rokmūzikas vēstures spilgtākajās lappusēs. Vien Jānim Grodumam raksturīgā balss un savdabīgais dziesmu izpildījums viņu izcēla un atšķīra citu mūziķu vidū. Bet 'Dzimtā valoda', kas savulaik ieguva pat himnisku skanējumu, tautas atmodas gados cēla mūsu pašapziņu un deva spēku iestāties par savu valodu, tautu un neatkarīgu valsti. Apliecinot cieņu Jāņa Groduma talantam un ieguldījumam Latvijas rokmūzikā," uzsver Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

Jau ziņots, ka grupas "Līvi" ilggadējais dalībnieks Jānis Grodums mūžībā aizgāja 15. jūnija vakarā, īsi pēc savas 52. jubilejas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!