Paužot atbalstu smagi sasirgušajam "līvam" Jānim Grodumam, 17. jūnijā Vērmanes dārzā notiks īpašs Latvijas mūziķu koncerts, kura mērķis ir kopīgi izrādīt cieņu un domās palīdzēt popularajam Liepājas mūziķim, portālu "Delfi" informē organizatori no "Rock'n'Riga".

Koncertā muzicēs Groduma ilggadējais kolēģis grupā "Līvi" Ainars Virga, grupas "Pērkons", "Dzelzs vilks", "Linga", "Bet Bet", "Credo", Armands Alksnis ar grupu, Harijs Zariņš un grupa "Colt", Aisha, Jenny May, Jānis Lemežis ar grupu, Candy un Johhny Salamander, kā arī daudzi citi populāri Latvijas mūziķi.

Teju četru stundu koncertā mūziķi atskaņos gan savus skaņdarbus, gan Jāņa Groduma savulaik dziedātās un komponētās dziesmas.

Pirms nepilna mēneša hepatīta dēļ Jānis Grodums tika ievietots Infektoloģijas centrā, kur turpina ārstēšanos. Pēdējās dienās Groduma veslības stāvoklis atkal pasliktinājies, tāpēc viņam ir ļoti nepieciešams atbalsts un laba vēlējumi, lai rastu spēku cīņā ar slimību.

Vienlaikus ar atbalsta koncertu Rīgā līdzīgs sarīkojums notiks arī Groduma dzimtajā Liepājā. Pēc koncerta Vērmanes dārzā norise turpinasies bārā "Rock`n`Riga", kur muzicēs grupa "Dzelzs vilks", skanēs Groduma dziesmas. Līdzdziedāšanā varēs piedalīties ikkatrs.

Groduma atbalsta koncerts Vērmanes dārzā notiks no pulksten 19 līdz 23. Ieeja būs bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!