Skandalozais rokmūziķis Merilins Mensons Rīgas koncerta organizatoriem pieprasījis melnu ģērbtuvi, kā arī interesējies par Rīgas labākajiem restorāniem un mūzikas instrumentu veikaliem, portālu "Delfi" informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Koncertaģentūra "FBI" no Mensona pārstāvjiem jau saņēmusi prasību sarakstu, kas jānodrošina koncerta dienā. Īpaši izcelts punkts, ka mūziķa ģērbtuve jānoformē melnā krāsā, kā arī jebkurām spoguļvirsmām jābūt aizsegtām ar melnu audumu. Vienīgā telpa, kura nav jānoformē melnā krāsā, ir vannasistaba. Mūziķa pārstāvji pieprasījuši arī sagatavot informāciju par labākajiem restorāniem pilsētā, kā arī mūzikas veikaliem un vietām, kur iespējams iegādāties ģitāras.

Merilins Mensons ir slavens ar savu provocējošo uzstāšanās stilu, un arī jaunās turnejas koncertos mūziķis no tā neatkāpsies. Pats mūziķis kādā intervijā atzīst, ka viņu pārsteidz tas, cik ļoti cilvēki baidās no tā, ko viņš varētu izdarīt uz skatuves. "Ja es kādu patiešām gribētu nošokēt, tad iemestu vannā, kurā viņš mazgājas, iedarbinātu fēnu! Patiesībā es vienkārši esmu lielisks izklaidētājs – provokatīvs, pievēršu uzmanību, daru visu, ko vēlos."

Atgādinām, ka Merilina Mensona koncerts Rīgā notiks svētdien 15. novembrī. Šis būs skandalozā rokmūziķa vienīgais priekšnesums Baltijā, kas notiks jaunā studijas albuma "The High End Of Low" popularizēšanas koncerttūrnejas ietvaros.

Biļetes uz Merilina Mensona Rīgas koncertu nopērkamas interneta veikalā www.ticketpro.lv un "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā. Stāvbiļetes cena ir 20 lati. Sēdvietas biļetes cena ir no 20 līdz 35 latiem, atkarībā no sēdvietas attāluma līdz skatuvei. Pieejamas arī biļetes fanu zonā, fanu zonas biļetes cena ir 30 lati.

$bslink="http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/roks_un_pops/?show=13929"; include("/www/htdocs/whatson/includes/bs.inc"); ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!