Foto: https://Instagram.com/oneoceanaway_
Daudzi mūsdienās savu ikdienu pakārto sociālajiem tīkliem un tam, kā viņu dzīve izskatās virtuālajā vidē. Dzīšanās pēc atzinības sarkano sirsniņu veidolā kļuvusi teju vai par apsēstību, savukārt influenceri, "Instagram" modeles, blogeri un vlogeri – par reālām profesijām. Perfektas bildītes uzņemšana kļuvusi par neticami sarežģītu procesu, un daudzi izcili skaista kadra dēļ ir gatavi pārkāpt visas robežas.

Šonedēļ plaši izskanējis sociālo tīklu influenceres un ceļojumu blogeres Patrīcijas Alehosas Monzones vārds. Pasaules apceļotāja pamanījusies izraisīt diskusiju vērtu, virtuālajā vidē padaloties ar fotogrāfiju, kurā viņa pozē uz sliedēm, tuvojoties vilcienam.

Maeklonga atrodas aptuveni 70 kilometru attālumā no Taizemes galvaspilsētas Bangkokas, un tūristi šo vietu iecienījuši pilsētas neparastā tirgus dēļ – tas ir izveidots uz dzelzceļa līnijas. Katru dienu tirgū notiek aktīva rosība un andelēšanās, kas aprimstas brīžos, kad tuvojas vilciens. Tad tirgoņi zibenīgi no sliedēm noņem savas preces, lai pēcāk atkal tās atgrieztu atpakaļ.

Vairāki simti metru no vilciena maršruta vijas starp tirgotājiem un viņu būdām, un šī neparastā vieta kļuvusi par iecienītu tūristu galamērķi. Arī Patrīcija nav spējusi turēties pretī kārdinājumam nofotografēties tirgū. Tiesa, kamēr citi palīduši sāņus, viņa lepni nostājusies uz sliedēm, kad tuvojies vilciens.

Kā vēsta izdevums "Mail Online", Patrīcija savulaik ir dzīvojusi Austrālijā, Spānijā, Zviedrijā un Vācijā. Šobrīd viņa par savām mājām sauc Bali. Jaunā sieviete jau vairākus gadus cītīgi apceļo pasauli, taisot aprakstus par dažādām zemēm un priecējot savus vairāk nekā 32 tūkstošus "Instagram" sekotājus ar krāšņiem, ainaviskiem kadriem.

Savukārt viņas jaunākais kadrs Taizemes tirgū izpelnījies pretrunīgus viedokļus un izraisījis karstas diskusijas par to, ko cilvēki ir gatavi darīt, lai tiktu pie kārotās atzinības sociālajos tīklos. Daudzi nosodījuši sievietes rīcību, un visbeidzot viņa foto izdzēsusi.

Kā vēsta ārzemju mediji, komentētāji pauduši sašutumu par Patrīcijas rīcību un pārmetuši, ka viņa saviem sekotājiem sniedzot aplamu priekšstatu par to, kas ir un kas nav pieļaujams, uzņemot ceļojuma fotogrāfijas.

Daudzi sprieduši, ka blogere rīkojusies nepieņemami un pārdroši, bet citi satraukušies, kā influenceres darbības varētu ietekmēt jauniešus, sliktākajā gadījumā pamudinot tos uzņemt līdzīgas bildes un radīt risku savai dzīvībai.

Pati blogere gan dievojusies, ka vilciens esot kustējies ar ātrumu pieci kilometri stundā un viņas dzīvībai nekādas briesmas neesot draudējušas, jo, pēc viņas vārdiem, šādā situācijā "pat bruņurupucis būtu izglābies".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!