Foto: LETA

Šīs nedēļas sākumā kinoteātrī "Splendid Palace" norisinājās Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps" svinīgā pasniegšana, un pasākumā vienkopus bija sapulcējušies ne tikai labākie pašmāju kino režisori un aktieri, bet arī kultūras gardēžu zieds.

Viens no vakara pamanāmākajiem pārīšiem bija bijušais Saeimas deputāts, gastroenterologs Hosams Abu Meri un "Rīta Panorāmas" vadītāja Linda Krūmiņa. Pāris priecēja ar saskaņotu, elegantu vizuālo tēlu.

Jau vēstīts, ka Hosama attiecības ar TV personību aizsākās pērn novembrī, un kopš tā laika abi pamanījušies kļūt par vienu no spilgtākajiem slavenību pāriem, kas regulāri manāms dažādos saviesīgos kultūras dzīves pasākumos.

Plašāka sabiedrība par jauno mīlas pāri uzzināja šopavasar, un Abu Meri jaunās attiecības pēc šķiršanās no uzņēmējas Lindas Mūrnieces kļuva par vienu no visdedzīgāk apspriestajiem tematiem pašmāju presē.

Jau vēstīts, ka Abu Meri laulība ar Mūrnieci izjuka aizvadītā gada vasaras sākumā. Abi bija precējušies piecus gadus. Šopavasar, komentējot jaunās attiecības, Hosams neslēpa, ka nākotnē labprāt apprecētos ar Lindu Krūmiņu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!