Foto: F64

Svētdienu vakaros, kad kanālā TV3 tiek translētas šova "X Faktors" tiešraides, īpaši jestra gaisotne valda sociālajos tīklos, kur "dīvāna eksperti" izsakās par katru sīkumu. Vērīgajiem skatītājiem un klausītājiem garām nepaslīd nekas, un reizēm sīka kļūmīte kļūst par iemeslu vispārējai sajūsmai.

Lāčplēša dienas raidījumā iemeslu uzjautrināties skatītājiem sarūpēja šova vadītājs Markus Riva, kurš pēc mīlas pāra Signes un Jāņa glābējdziesmas izskanēšanas abus nejauši nodēvēja par "sigņu".

Markus, protams, uzreiz sevi izlaboja. "Tā, lūk, izskanēja sigņu... Signes un Jāņa glābējdziesma," savu sakāmo pārfrāzēja šova vadītājs.

Šis šķietami nelielais misēklis jau pēc dažām sekundēm kļuva par vienu no apspriestākajiem tematiem pašmāju "Twitter" vidē, un ļaužu aktivitāte liecināja, ka Rivas pārteikšanās garām paslīdējusi tikai retajam.

Kamēr daži vienkārši uzjautrinājās par misēkli, citi savukārt sprieda, ka Riva, iespējams, pat nejauši radījis duetam jaunu nosaukumu, kurā apvienoti abu mīlētāju vārdi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!