Foto: Vda Press
Savus fanus par pārmaiņām privātajā dzīvē šonedēļ informējusi amerikāņu aktrise Mega Raiena – viņa no mīļotā vīrieša, mūziķa Džona Melenkapa (abi attēlā) saņēmusi bildinājumu.

Kā jau tas piedien slavenībām un cilvēkiem, kuriem vienkārši patīk publiskot savas privātās dzīves detaļas, priekpilnie jaunumi izziņoti ar sociālo tīklu starpniecību.

Aktrise, kura 19. novembrī svinēs 57 gadu dzimšanas dienu, "Instagram" publicējusi piemīlīgu zīmējumu ar diviem ķēmiņiem un tā aprakstā lakoniski norādījusi "saderinājušies".

Izdevums "People" vēsta, ka Raiena un Melenkamps ir pāris kopš 2011. gada. Mūziķis iepriekš bijis precējies trīs reizes.

Savukārt Raienu agrāk vienoja attiecības ar Holivudas spīdekli Denisu Kveidu. Abi bija precējušies no 1991. līdz 2001. gadam un presē bieži tika dēvēti par vienu no saskanīgākajiem un skaistākajiem deviņdesmito gadu kinozvaigžņu pārīšiem.

Pēc šķiršanās no Raienas, kura bija viņa otrā sieva, Kveids apprecējās vēlreiz. Tiesa, arī trešajā piegājienā laulībai nebija lemts ilgs mūžs, un šobrīd aktieris ir kopā ar latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu, kura par viņu ir 32 gadus jaunāka.

View this post on Instagram

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on Nov 8, 2018 at 9:08am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!