Foto: Kadrs no video

Skatītāji jau iemīļojuši TV3 šovu "Vakariņas četratā", kurā ik nedēļu četri sabiedrībā pazīstami cilvēki pie sevis uzņem ciemiņus un gatavo viņiem maltīti. Šonedēļ sapulcēta īpaši raiba kompānija – komiķis un aktieris Jānis Jarāns, mūziķis Normunds Jakušonoks, dziedātāja Paula Dukure un sabiedrības dāma Elita Drāke.

Ceturtdienas, 8. novembra, vakara sērijā viesus pie sevis uzņēma un viņiem pašgatavotu ēdienu pasniedza Jānis Jarāns. Aktieris neslēpa, ka viņam ir pamatīgs uztraukums, savukārt viņa viesi bija nedaudz pārsteigti, kad uzzināja, ka galdā tiks celti vegāniski ēdieni.

Kamēr Jarāns šiverējās pa virtuvi, nedarbus sastrādāt pamanījās Paula, kuras vājība ir retro mašīnas. Pamanījusi pagalmā žigulīti, dziedātāja atvēra durvis un piesēdās pie stūres.

Tiesa, drīz vien pie apvāršņa parādījās Jarāns, kurš meiteni dusmīgi nostrostēja un izdzina no auto. "Iekšā nevar kāpt! Momentāni, lūdzu, ārā," šķendējās Jarāns.

Paula, sapratusi, ka savārītas ziepes, aši izkāpa no auto un aizkadrā satraucās, vai viņa tiek izraidīta no vakariņām. Dziedātāja pati atzina, ka viņa mēdzot būt "bezkaunīga skuķene". Savukārt Jarāns ļaunu prātu neturēja un pajokoja, ka tad viņai ir jāsēž mājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!