Foto: Vida Press
Naktī no ceturtdienas uz piektdienu Ņujorkā tika aizvadīts viens no rudens gaidītākajiem notikumiem – apakšveļas zīmola "Victoria’s Secret" ikgadējais krāšņais modes šovs, kurā defilēja Viktorijas "eņģelīši" un pasaulē pieprasītākās modeles.

Modes skatē apakšveļu un pasakainos spārnus izrādīja daiļākās no daiļākajām – ilggadējie zīmola "eņģelīši" Adriana Lima, Stella Maksvela, Elza Hoska, kurai, starp citu, bija uzticēts atrādīt arī miljonu vērtu krūšturi, Behati Prinslo un daudzas citas.

Tāpat arī šovā mirdzēja labākās jauniņās modeles – Džidži un Bella Hadidas, Kendela Džennera, Vinnija Hārlova un citas.

Neatņemama apakšveļas šova sastāvdaļa ir slavenu mūziķu uzstāšanās, un šogad modes skatē uzstājās septiņi aktuāli popmūziķi. Uz skatuves kāpa Šons Mendess, Rita Ora, "The Chainsmokers", Halsija, Bībija Reksa, Kalsī Balerini un "The Struts".

Kā vēsta ārzemju mediji, īpaši emocionāls vakars izvērties 37 gadus vecajai brazīliešu daiļavai Adrianai Limai, kura nolēmusi "nolikt" savus eņģeļa spārnus. Šis bija viņas pēdējais defilē Viktorijas apakšveļas šovā.

Pirmais "Victoria's Secret" šovs notika 1995. gadā, un kopš tā laika tas kļuvis par vienu no visvairāk gaidītajiem un prestižākajiem rudens notikumiem modē. Gadu gaidā apakšveļu izrādījušas sava laika labākās modeles, bet uz skatuves kāpuši aktuālākie mūziķi.

Šovs tradicionāli notiek novembra pirmajā pusē, savukārt TV pirmizrādi tas piedzīvo decembra sākumā, un šis gads nav izņēmums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!