Foto: LETA

Asprātīgi un komiski sludinājumi, kuros kaut kas tiek pirkts, pārdots vai meklēts, reti paliek nepamanīti, un arvien vairāk ļaužu piedomā pie tā, lai viņu publiskais paziņojums izceltos. Šonedēļ daudzus sajūsminājis par pašmāju šovmeni dēvētais Renārs Zeltiņš, kurš ar sociālo tīklu starpniecību vēlas atrast jaunu mitekli.

Trešdien, 7. novembrī, Zeltiņš "Facebook" publicējis sludinājumu, kurā norādījis, ka vēlas īrēt dzīvokli.

"Dārgie dzīvokļu turētāji, pie jums vēršos kā ne izmisis, taču pietiekami tramīgs dzīvojamās telpas lūriķis. Mīļuprāt īrētu ēteriski gaišu un nepiegānītu mitekli ģimenes vajadzībām," savus draugus, paziņas un atbalstītājus uzrunājis Zeltiņš.

Šovmenis norādījis trīs prioritātes kategorijas, katrā no tām uzskaitot svarīgāko, kam jābūt jaunajā miteklī.

"Centra robežlīnijas, trīs istabu pleķis (sākot ar 70 kvadrātiņiem), vismaz viens ķemertiņš, priecīga īres vērtība, jumts," kā pašu svarīgāko minējis Zeltiņš.

Kā otrās kategorijas prioritātes Zeltiņš uzskaitījis, lai dzīvoklis būtu bez furnitūras, bez svešiem cilvēkiem, ar elevatoru, ar spēkrata svāvvietu (der arī brīvdabas) un vannu, kas derot arī bez burbuļiem.

Savukārt trešajā kategorijā šovmenis ierindojis draudzīgus kaimiņus, "kuri nekaitina un kuriem vienmēr ir sāls", netālu esošu zaļo zonu un "būtu jauki, ja iepriekšējais īrnieks nebūtu bijis dēmonu izdzinējs, morga darbinieks vai karteļa dalībnieks".

"Trīs saticīgu radinieku kolektīvs, kuru sastāvā ir viens nepilngadīgais (burtiski), kas mēdz raidīt sirēnai līdzīgus skaņas signālus. Visi mīl ēst, dejot un "Netflix & Chill". Plāni ilgtermiņa (es par dzīvokli)," savas ģimenes vizītkartē norādījis Zeltiņš.

Asprātīgais sludinājums zibenīgi iemantojis popularitāti, un ļaudis ar to aktīvi dalījušies, priecājoties par Zeltiņa humora izjūtu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!