Foto: Publicitātes foto

Jaunu skaņdarbu saviem klausītājiem šoruden sarūpējis populārais mūziķis, aktieris un TV šovu vadītājs Lauris Reiniks. Šonedēļ publiskota dziesma "Viss labi būs", kurai tapis arī videoklips.

Jaunā dziesma ir režisora Māra Martinsona drīzumā gaidāmās romantiskās komēdijas "Jaungada taksometrs" tituldziesma. Filmā galveno lomu atveido Reiniks, kurš iejuties taksometra vadītāja Andreja tēlā. Filma Latvijas kinoteātros būs skatāma no 30. novembra.

Dziesmas videoklips, kas šonedēļ publiskots "YouTube", tapis sadarbībā ar režisori Aiju Strazdiņu. Kā vēsta mūziķa pārstāvis, videoklips sniedz nelielu ieskatu gaidāmajā svētku filmā un tās atmosfērā.

"Biju ļoti pagodināts un priecīgs, kad no filmas veidotājiem saņēmu piedāvājumu ne tikai atveidot filmā galveno lomu, bet arī sakomponēt tituldziesmu "Jaungada taksometram". Dziesmu sakomponēju šajā pavasarī Losandželosā, domājot par filmas sižetu un sajūtām, tomēr tā sanāca kā neatkarīgs darbs, par ko pašiem prieks.

"Viss labi būs" ir galvenā frāze un vēstījums, ko ik pa brīdim mums ir nepieciešams dzirdēt, lai cik tā nebūtu klišejiska. Īpaši grūtos brīžos. Ceru, ka dziesma iedvesmos un ļaus noticēt, ka viss būs labi," stāsta Lauris.

"Viss labi būs", līdzīgi kā citas Reinika dziesmas, ir ierakstīta arī igauniski ("Koos on hea") un lietuviski ("Viskas bus gerai"), un šonedēļ nonāks arī pie klausītājiem kaimiņvalstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!