Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 5. novembra, vakarā TV3 skatītāji atkal varēja sekot līdzi notikumiem šovā "Pilsētas pret lauciniecēm", kurā šoreiz uz vairākām dienām savu ierasto vidi mainīt un otra ikdienā iejusties bija piekrituši divi puiši.

Sērijas zvaigznes bija lopkopis un zemnieks Gints Grandbergs un pašmāju šovbiznesa kolorītais tēls Rojs Rodžers, kurš savulaik atpazīstamību iemantoja kā grupas "Triānas parks" solistes Agneses Rakovskas asistents, bet nu pats kļuvis par spilgtu personību.

Gintam pilsētā nācās piedzīvot daudzus amizantus brīžus, kad viņš uzzināja, ka Rojs nakstklubā strādā par "drag queen" un šī profesija paģērē pārģērbties par sievieti. Tikmēr pilsētniekam nācās tikt galā ar dažādiem lauku darbiem, un vislielāko drosmi Rojam prasīja govs apsēklošana.

Puisim ar padomu palīdzēja Ginta tētis, un Rojs, apvilcis garu cimdu, labu brīdi vaikstījās un nespēja saņemt drosmi paveikt viņam uzdoto uzdevumu. Tiesa, beigās viņš tomēr spēja saņemties.

Kā aizkadrā atzina Rojs, sajūta, kad roka atrodas govs ķermenī, nemaz neesot tik nepatīkama, un pretīgāk, nekā to realizēt, ir uz šo procesu skatīties no malas, tāpēc viņš darbiņu paveicis ar aizvērtām acīm.

"Tur diezgan patīkami ir. Īpaši, ja ir vēss. Tur bija tā ļoti silts," savas izjūtas par piedzīvoto atklāja Rojs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!