Foto: F64

Daudziem latviešiem par tradīciju svētdienu vakaros kļuvusi šova "X Faktors" skatīšanās, un daļa notiekošo arī aktīvi komentē sociālajos tīklos, kur tiek spriedelēts teju par katru sīkumu, tajā skaitā arī žūrijas humora izjūtu.

4. novembra vakara tiešraidē ar asprātīgu jociņu paspīdēja Reinis Sējāns. Viņš un Intars Busulis atsauca atmiņā vienā no šova atlasēm iepazīto Karmenu, kura satraukumā izmeta frāzi, ka uz viņas uzstāšanos Priekuļos esot saskrējuši miljoniem klausītāju.

Karmenas spārnotais izteiciens kļuva var vietējā mēroga sensāciju, un spilgtā frāze, kā izrādās, iesēdusies galvā arī žūrijai.

Pēc tam, kad Laima Dimanta un Kattie no Baltkrievijas bija izpildījušas katra savu glābējdziesmu, žūrija ķērās klāt priekšnesumu analizēšanai, un Sējāns pamanījās iestarpināt joku.

"Pietrūka izaicinājumu, pietrūka pārsteigumu, un es domāju, ka tas ir tas, ko no tevis gaida tie miljoni, kas mūs skatās televizorā," par Kattie uzstāšanos sprieda Sējāns, kuru steidza papildināt Busulis ar piebildi, ka "Priekuļos vien ir jau vairāki miljoni".

Joks noslēdzās ar Sējāna piebildi, ka ja jau Priekuļos vien ir vairāki miljoni, tad viņam pat bail iedomāties, kas darās pie ekrāniem – tur droši vien sapulcējušies miljardi.

Skatītājiem šī asprātība nepaslīdēja garām, un daudzi steidza tviterī izteikt savas domas par abu mūziķu jociņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!