Foto: Vida Press
Lielbritānijas prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana ir pamanījusies kļūt par vienu no apspriestākajām britu karaliskās ģimenes pārstāvēm, un pastiprinātu ievērību prese un sabiedrība pievērš arī viņas māmiņai Dorijai Raglendai.

Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka hercogienes māmuļa izpelnījusies karalienes Elizabetes II īpašu labvēlību – viņa uzaicināta kopā ar karalisko ģimeni svinēt Ziemassvētkus.

62 gadus vecā jogas pasniedzēja Dorija bija vienīgā bijušās amerikāņu aktrises Meganas Mārklas tuvā radiniece, kura ar savu klātbūtni pagodināja karaliskās kāzas, kas notika šogad maijā. Tie, kuri seko līdzi karaliskajām kaislībām, noteikti atcerēsies, ka prinča Harija mīļotās tēvs pirms meitas precībām sarūpēja vairākus skandālus.

Tikmēr Meganas māmiņa izpelnījusies karaliskās ģimenes cieņu un labvēlību. Izdevums "Mail Online", atsaucoties uz karaļnamam pietuvinātiem avotiem, kas vēlējušies saglabāt anonimitāti, ziņo, ka Dorijai izdevies atstāt iespaidu arī uz pašu Elizabeti.

Karaliskā ģimene ik gadu Ziemassvētkus atzīmē ģimenes īpašumā Sandringemā, kas atrodas Norfolkā. Anonīmie informatori presei pastāstījuši, ka šogad ar karalieni un viņas radiem kopā svinēs arī Meganas mamma.

Tiek vēstīts, ka karaliene pati uzaicinājusi Doriju, jo vēlējusies viņai izrādīt cieņu. Kā vēsta britu mediji, šāds Elizabetes žests vērtējams kā ļoti neparasts, jo šādu viņas labvēlību spēj izpelnīties tikai retais.

Tā, piemēram, prinča Viljama laulātās draudzenes Kembridžas hercogienes Katrīnas vecāki Kerola un Maikls Midltoni nekad nav saņēmuši uzaicinājumu svinēt Ziemassvētkus kopā ar karalisko ģimenei Sandringemā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!