Foto: Vida Press
Laiku pa laikam slavenības izdara kaut ko tik drosmīgu, ka ziņu virsrakstos tik izmantota metafora "salauzt internetu", un šonedēļ šis vārdu savienojums tiek attiecināts uz dziedātāju Dženiferu Lopesu, kura pārsteigusi ar atklātiem foto.

Glancētā modes un dzīvesstila izdevuma "InStyle" decembra numura zvaigzne ir Lopesa. 49 gadus vecā skaistule piedalījusies provokatīvā fotosesijā, kuras rezultāts šonedēļ sniegts plašākas sabiedrības novērtējumam un izraisījis īstu sajūsmas vilni.

Lopesa pozējusi zaļā apmetnī, piesedzot vien tik daudz miesas, lai bildes nebūtu pārspīlēti vulgāras un bezgaumīgas. Pikantie kadri, kuros dziedātāja lepni izrādījusi savu labi trenēto ķermeni, izpelnījušies lielu mediju un sociālo tīklu lietotāju ievērību, kļūstot par vienu no šīs nedēļas apspriestākajiem notikumiem šovbiznesā.

Ar vienu no fotogrāfijām Lopesa padalījusies arī savā "Instagram" foto blogā, kur tas diennakts laikā izpelnījies vairāk nekā 4,4 miljonus sarkano sirsniņu jeb "patīk".

Izdevums vēsta, ka Lopesa bija viena no celmlauzēm, kura aizsākusi tendenci pieņemt pilnīgākas auguma aprises. Viņa pati gan uzsvērusi, ka nekad nav lieki lauzījusi galvu par ķermeņa formām.

"Es nemaz nenojautu, ko es daru – es vienkārši biju es pati. Manā ģimenē pilnīgas formas vienmēr tikušas cildinātas un bijusi daļa no kultūras. Tā tas vienkārši bija – Dženiferai ir liels dibens, un tas ir labi," žurnāls citējis mākslinieci.

View this post on Instagram

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Oct 31, 2018 at 9:43am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!