Foto: Privātais arhīvs

Saeimas deputāts, partijas "KPV LV" līderis Artuss Kaimiņš šoruden sācis iziet sabiedrībā kopā ar jaunu pavadoni, un aizvadītās nedēļas izskaņā viņš kopā ar simpātisko bruneti Jeļenu (attēlā pa vidu) apmeklējis arī Rīgas modes nedēļu.

Jau vēstīts, ka Jeļena Kaimiņa sociālajos tīklos sāka parādīties ap vēlēšanu laiku, kad viņa kopā ar politiķi devās balsot uz vēlēšanu iecirkni. Artuss "Facebook" tiešraidē savus sekotājus iepazīstināja ar savu pavadoni, un uz jautājumu, kā meiteni pareizāk dēvēt, viņa ar sirsnīgu smaidu norādīja, ka "kā labāk sirdij patīk".

Savukārt aizvadītās nedēļas izskaņā Artuss kopā ar Jeļenu apmeklējis Rīgas modes nedēļas noslēdzošo dienu. Pāris kopā ar pazīstamo blogeri Beāti Jonīti baudījis pašmāju zīmola "Nolo" tērpu skati.

Par to, ka viņš bijis modes skatē, Artuss saviem sekotājiem atskaitījies arī "Instagram" īsajos video stāstiņos, kas izdzēšas pēc 24 stundām. Savukārt Jeļena virtuālajā vidē padalījusies ar bildi, kurā viņa iemūžināta kopā ar Artusu un Beāti.

Jau vēstīts, "Facebook" tīklā Jeļena kā savu nodarbošanos minējusi pedagoģes darbu – viņa pasniedz angļu valodu un darbojas arī kā karjeras konsultante.

Savukārt savā "Instagram" profilā jaunā sieviete šoruden padalījusies arī ar sirsnīgu kopbildi, kurā viņa iemūžināta kopā ar Kaimiņu, un attēls izpelnījusies vairākus komentārus par to, cik abi ir jauks pāris.
View this post on Instagram

Tagad tikai jāsagaida rezultāti. #valstijjasakarsevi

A post shared by Jelena Sobolevska (@jelenasobolevska) on Oct 6, 2018 at 11:59am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!