Foto: DELFI

Nupat aizvadītā Rīgas modes nedēļa priecēja ne tikai ar Latvijas un ārzemju dizaineru modes skatēm, bet arī īstu stila paraugstundu viesu vidū, un pārsteigumu netrūka – teju visi bija piedomājuši pie tā, lai uz citu fona izceltos.

Rīgas modes nedēļu, kas norisinājās no 23. līdz 27. oktobrim, kuplā skaitā apmeklēja sabiedrībā zināmi ļaudis – TV personības, mūziķi, dīdžeji un citu radošo sfēru pārstāvji. Tāpat arī viesu vidū netrūka blogeru un sociālo tīklu zvaigžņu.

"Riga Fashion Week" ierasti kļūst par vietu, kur smelties iedvesmu jaunākajām stila tendencēm, kas novērtējamas ne tikai dizaineru skatēs, ber arī slavenību garderobēs, un daudzi viesi bija ļāvušies arī visnotaļ drosmīgiem eksperimentiem. Tiesa, katra paša ziņā paliek spriest par to, cik tie izrādījušies veiksmīgi vai neveiksmīgi.

Īpaši izmeklēta un eleganta sabiedrība bija sapulcējusies zīmola "Amoralle" skatē sestdien, 27. oktobrī. Starp viesiem bija skatuves māksliniece Laima Vaikule, pavārs Mārtiņš Rītiņš, TV "seja" Lelde Ceriņa, tenisiste Jeļena Ostapenko un vēl daudzi citi.

"Delfi Izklaide" piedāvā foto izlasi ar spilgtākajiem un populārākajiem viesiem, ļaujot lasītājiem pašiem izvērtēt, kura tērps vērtējams kā stila pērle, bet kurš nedaudz pārcenties un aizšāvis greizi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!