Foto: Toms Norde

Svētdienu vakaros TV3 skatītājiem par tradīciju kļuvusi sekošana līdzi notikumiem šovā "X Faktors", un šonedēļ tika pieņemts lēmums, ka mājās jādodas Amandai. Nākamsvētdien tiešraidē spēkiem mērosies vairs tikai desmit censoņi.

Skatītāju simpātiju balvu ieguva Didzis Melderis, kurā klausītāju sirdis iekaroja ar Dona dziesmu "Pašā ielas galā". Savukārt veiksme šoreiz nebija Amandas Maržeckas un Roberta Memmēna pusē. Telefonbalsojumā abi bija izpelnījušies vismazāko atbalstu.

Jauniešiem nācās kāpt uz skatuves un izpildīt glābējdziesmu. Pēcāk žūrijai bija jāizlemj, kurš paliks, bet kurš – dosies mājās.

Intars Busulis vēl vienu iespēju gribēja dot Amandai, savukārt Aija Auškāpa nobalsoja par Robertu, atstājot Reiņa Sējāna, kurš ir abu jauniešu mentors, ziņā izlemt, kurš paliks šovā.

Pēc ilgām pārdomām un šaubām Reinis lēma, ka paliks Roberts. Pieņemot šo sarežģīto izvēli, mūziķis skaidroja, ka Amandu sūta mājās tādēļ, ka viņai jau otro nedēļu pēc kārtas bija jāizpilda glābējdziesma.

Dīvāna eksperti visa vakara garumā notikumus tiešraidē cītīgi komentēja un analizēja tviterī, un īpaši kaismīgas diskusijas izcēlušās par Reiņa lēmumu nedot Amandai iespēju sevi vēlreiz pierādīt. Piedāvājam iepazīties ar dažiem skatītāju viedokļiem.

Jau nākamajā svētdienā, 4. novembrī, par uzvaru cīnīsies desmit pretendenti, kas izpildīs dziesmas no kinofilmām un mūzikliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!