Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 25. oktobra, vakarā LNT skatītāji atkal varēja sekot līdzi notikumiem šovā "Lauku sēta", kur gaisotne kļuvusi pavisam nokaitēta – tik daudz lamuvārdu vienā sērijā šajā sezonā līdz šim nebija dzirdēti.

Šonedēļ virtuvē rosījās Dairis un Zane, bet par puišu komandas brigadieri tika izlozēts Dzintars. Savukārt meiteņu komandu vadīja "mazā" Sanita. Saimnieki brašajiem strādnieciņiem uzdeva izveidot bērnu rotaļu laukumiņu, un starp dalībniekiem uzreiz sākās rīvēšanās.

Nedz meitenes, nedz puiši nebija mierā ar saviem darbu vadītājiem, un īpaši smagi klājās Dzintaram, kuru pilnīgi visi kritizēja. Tikmēr pats nežēlastībā kritušais brigadieris aizkadrā sprieda – visi pret viņu nostājušies, jo vēlas no viņa atbrīvoties.

Strīdi nerimās arī pie pusdienu galda. Pārējie kolēģi Dzintara klātbūtnē nekaunīgi kritizēja viņa darbu. Savukārt valdonīgā Eva kārtējo reizi aizsvilās un nelabā balsī sāka bļaut uz Dzintaru, neskopojoties ar rupeklībām.

Arī Rasmuss aizsvilās un pat Dzintaram piedraudēja, ka iespers viņam pa seju "pa tavām stulbajām brillēm". "Mums darbu vadītājs ir vienkārši idiots," šķendējās Rasmuss.

Dzintars aizkadrā atzina, ka Rasmuss jau no sākta gala apzināti viņa darbaspējas nopēlis. Savukārt Eva kļuva arvien nevaldāmāka, un visbeidzot pār viņas lūpām nāca tik daudz rupju vārdu, ka tos nācās apslāpēt ar skaļiem pīkstieniem.

Kad visi bija nolaiduši tvaiku, komandas tomēr spēja novest uzdoto darbu līdz galam, un saimniece bērnu rotaļu laukumiņu novērtēja par labu esam.

Lai gan dalībnieki Dzintaru nopēla, saimniece slavēja un viņu iecēla par nedēļas čaklīti. Kā skaidroja saimniece, Dzintars visu nedēļu esot darījis visu pēc labākās sirdsapziņas, kamēr citi viņu nepamatoti kritizējuši. Turklāt jauneklis braši turējies un nav ļāvies provokācijām.

Savukārt uz sliņķu sola sēdās "mazā" Sanita, jo saimniecei šķita, ka meitene esot pārāk klusa un mierīga. Iekšējā balsošanā tika pieņemts lēmums, ka viņai blakus sēdīsies Normunds.

Tika pieņemts lēmums, ka jauniešiem būs jāveic šova vadītāja Jāņa uzdevums – podu sišana ar aizsietām acīm. Šajā uzdevumā veiklāka izrādījās Sanita, un mājās devās Normunds, kurš tautā iedēvēts par Stifleru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!