Foto: Vida Press

Populārais latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba "Knicks" zvaigzne Kristaps Porziņģis pamazām sāk iekarot Ņujorkas smalkās aprindas – nesen viņš piedalījies īpaši izsmalcinātā burziņā, kurā bija sapulcējušās pirmās klases slavenības un šovbiznesa zvaigznes.

Dažādi ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka aizvadītajā nedēļā Manhetenā jau 12. reizi norisinājusies bezpeļņas labdarības organizācijas "God's Love We Deliver" ikgadējā "Golden Heart Awards" galā ceremonija, kuru par tradīciju ieviesis dizaineris Maikls Kors.

Labdarības organizācija ir viena no vadošajām, kas Ņujorkas metropolē rūpējas par to, lai ļaudis ar dažādām veselības problēmām un slimībām saņemtu nepieciešamās ikdienas maltītes, kā arī uztura konsultācijas.

Organizāciju atbalsta daudzi slaveni un ietekmīgi ļaudis, kas katru rudeni pulcējas galā ceremonijā, lai atskaitītos par paveiktajiem labajiem darbiem.

Šogad viesu vidū bijuši tādi pasaules mēroga popularitāti iemantojuši cilvēki kā aktrises Naomi Votsa un Prjanka Čopra, Holivudas spīdeklis Hjū Džekmens, "Vogue" galvenā redaktore Anna Vintūra un vēl daudzi citi ietekmīgi ļaudis.

Starp burziņa viesiem bija arī Porziņģis, kurš par godu šim īpašajam notikumam bija eleganti saposies un pozēja fotogrāfiem kā īstens smalko aprindu džentlmenis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!