Foto: Kadrs no video
Milzu popularitāti šoruden iemantojusi Krievijas reiva grupas "Little Big" dziesma "Skibidi". Vien divās nedēļās tās skatījumu skaits vietnē "YouTube" jau pārsniedzis 34 miljonus un strauji turpina augt, pamudinot ļaudis pat aizsākt jaunu stulbingu.

Grupa, kas 2013. gadā tika dibināta Sanktpēterburgā, jau izdevusi vairākus albumus un singlus, kuru videoklipi noskatīti miljoniem reižu.

Savukārt muzikālās apvienības jaunākais veikums kļuvis par starptautisku sensāciju un aizsācis jaunu izaicinājumu "Skibidi challenge", kura ietvaros ļaudis dīdās uz velna paraušanu.

Viena no dziesmas galvenajām panākumu atslēgām ir videoklipa varoņu amizantā deja – ritmiska stampāšana un krusteniska roku mētāšana. Īpatnējo deju soli steidz atdarināt ļaudis visā pasaulē.

Dažādi ārzemju mediji vēsta, ka dejas trakums strauji izplatās sociālajos tīklos, savukārt pati dziesmiņa esot tik lipīga, ka, vienreiz noklausīta, tā visu dienu iesēdīsies galvā.


To, ka dziesma uz daudziem atstājusi lielu iespaidu, apliecina arī fakts, ka deju soļa atdarināšanas neprātā meties pat populārā Krievijas šova "Вечерний Ургант" vadītājs Ivans Urgants.


Savukārt no pašmāju slavenībām izaicinājumu pieņēmis dažādu raidījumu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

View this post on Instagram

#skibidichallenge nominācija no @lauriszalans izpildīta😈🙏 Nākamos nominēju @mmmagic un @ozmuzika 😂🔥👊

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on Oct 18, 2018 at 3:30am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!