Foto: Toms Norde

Svētdienas, 21. oktobra, vakarā kanālā TV3 tika dots starts šova "X Faktors" fināla tiešraidēm, kurās vairāku nedēļu garumā tiks atsijāti jaunie talanti, lai beigās noskaidrotu, kurš pelnījis galveno balvu – 10 tūkstošus eiro un līgumu ar "Sony Music".

Pirmajā tiešraidē spēkiem mērojās 12 censoņi, un šoreiz diemžēl nepaveicās smukulītim Oskaram Milleram. Grupas "Kings of Leon" superhits "Sex on Fire" viņa izpildījumā nebija pārliecinājis skatītājus.

Savukārt tikai par mata tiesu no došanās mājās paglābās Amanda Maržecka, kura izpildīja dziesmu "Ķiršu lietus". Viņa un Oskars skatītāju vērtējumā bija visvājākie un saņēma vismazāk balsu.

Abiem nācās izpildīt glābējdziesmu, pēc kuras izskanēšanas Intars Busulis lēma, ka šovā palikt pelnījusi Amanda.
Foto: Toms Norde

Kā ierasts, Intara lēmums izpelnījies pretrunīgu šova skatītāju vērtējumu. Atbalstītāju netrūkst nedz Amandai, nedz Oskaram, un visa vakara garumā ļaudis uz skatuves notiekošo aktīvi komentēja un analizēja sociālajos tīklos.

Jau nākamajā svētdienā, 28. oktobrī, par uzvaru cīnīsies 11 pretendenti, kas, kā vēsta raidījuma veidotāji, izpildīs Latvijas un pasaules populārākos hitus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!