Foto: Toms Norde

Svētdienas, 21. oktobra, vakarā tika translēta šova "X Faktors" pirmā lielā tiešraide, kurā 12 talantīgi dziedātāji sacentās par skatītāju un žūrijas simpātijām. Pirmais no tālākas cīņas par 10 tūkstošiem eiro izstājās Oskars Millers.

Kā ierasts, visa vakara garumā ekrānos notiekošo sociālajos tīklos aktīvi komentēja dīvāna eksperti. Tika spriedelēts gan par dalībnieku priekšnesumiem un žūrijas izteikumiem, gan skatuves noformējumu, skaņas kvalitāti un daudz ko citu.

Vakara sākumā šovā tika pieminēts šonedēļ pāragri mūžībā aizgājušais mūziķis un TV raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs, un arī par viņam veltīto klusuma brīdi sociālo tīklu lietotājiem bija gana daudz sakāmā.

Tas, kā šis piemiņas mirklis izskatījās TV ekrānos, daudziem izraisījis milzu vilšanos – tā laikā skatītājiem tika rādītas reklāmas.

Vispirms raidījuma vadītājs Markus Riva visus mudināja piecelties kājās un ievērot klusuma brīdi, bet jau dažas sekundes vēlāk zilajos ekrānos parādījās šova logo un sākās gara reklāmas pauze.

Ļaudis virtuālajā vidē nav skopojušies ar sašutuma pilniem komentāriem, metuši akmeni kanāla TV3 dārziņā, un šādu rīcību – piemiņas brīdī palaist reklāmas pauzi – daudzi nodēvējuši par klaju necieņas izrādīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!