Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA/SIPA/Scanpix/LETA
Arī šajā nedēļā pasaules un Latvijas šovbiznesā un sabiedrībā zināmu ļaužu dzīvēs kaislības sita augstu vilni, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatu uz dažiem no apspriestākajiem tematiem.

Mūža pēdējās dienas Valters smagā stāvoklī pavadīja slimnīcā

Foto: LETA

Trešdien, 17. oktobrī, Latviju pāršalca sēru vēsts – vien deviņas dienas pirms savas 31 gada jubilejas mūžībā devās mūziķis un TV raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs. Pēdējā mēneša laikā viņa veselības stāvoklis bija strauji pasliktinājies, un pirms divām nedēļām viņš tika ievietots slimnīcā.

Lasīt vairāk

Karaļnams publisko princeses Eiženijas kāzu oficiālos foto

Foto: Alex Bramall/PA Wire/Reuters/Scanpix/LETA

Pēc nedēļas izskaņā notikušās Jorkas hercogu pāra meitas, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazmeitas princeses Eiženijas un viņas mīļotā vīrieša Džeka Bruksbenka laulību ceremonijas karaļnams publiskojis oficiālos kāzu foto.

Lasīt vairāk

Satraukumu raisa Francijas pirmās lēdijas Brižitas kārnums

Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Francijas prezidenta Emanuela Makrona un viņa sievas Brižitas ievērojamā gadu starpība vienmēr bijis temats, par kuru ļaudīm paticis trīt mēles, bet šoruden atrasts jauns iemesls dedzīgiem spriedelējumiem – ziņu virsrakstos par svarīgu tematu kļuvis Francijas pirmās lēdijas kalsnums.

Lasīt vairāk

Kambalas bijusī līgava skaidro šķiršanās iemeslus

Foto: DELFI

Lai gan vērīgākajiem latviešu basketbolista Kaspara Kambalas faniem jau labu laiku bija aizdomas, ka pajukušas viņa un daiļās Zanes Pertnikas-Gromovas attiecības, oficiāli tas tapa zināms oktobra sākumā. Tagad sportista bijusī līgava atklājusi šķiršanās iemeslus.

Lasīt vairāk

Saseksas hercogiene Megana ir pirmdzimtā gaidībās

Foto: Vida Press

Pirmdien, 15. oktobrī, oficiāli paziņots, ka Saseksas hercogiene Megana ir pirmdzimtā gaidībās.

Lasīt vairāk

Foto: Saseksas hercogiene Megana gaidībās apbur vizītē Austrālijā

Foto: Vida Press

Britu karaļnama fani pirmdien tika iepriecināti ar ziņu, ka prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana ir pirmdzimtā bērna gaidībās. Dienu vēlāk pāris devies oficiālajā ārzemju vizītē uz Austrāliju, un prese abu gaitām seko līdzi ar pastiprinātu interesi.

Lasīt vairāk

Kivičs pēc vēlēšanām nonācis slimnīcā; joprojām atgūstas no daudzajām negācijām

Foto: F64

Oktobra pirmās nedēļas izskaņā aizvadīto 13. Saeimas vēlēšanu rezultāti īpaši lielu vilšanos sagādājuši mūziķim, dzejniekam, TV raidījumu vadītājam un partijas "KPV LV" biedram Andrim Kivičam, kurš Rīgas sarakstā startēja ar devīto numuru un izpelnījās vairāk nekā 4000 svītrojumu. Pēc vēlēšanu nakts kaislībām viņam pat nācies doties uz slimnīcu.

Lasīt vairāk

Sašutumu izraisa Trampa džentlmeņa necienīgā izturēšanās pret sievu

Foto: Vida Press

ASV prezidenta Donalda Trampa un viņa laulātās draudzenes Melānijas Trampas īpatnējā savstarpējā saskaņa ne vienu reizi vien izraisījusi mulsumu, liekot izskanēt dažādiem minējumiem par abu laulību, un nesen abi atkal likuši par sevi runāt.

Lasīt vairāk

Lelde Vikmane atklāj neparasto stāstu, kā iepazinusies ar vīru francūzi

Šarmantā latviešu aktrise Lelde Vikmane, kura daudziem palikusi atmiņā ar Evijas lomu filmā "Vajadzīga soliste", jau vairākus gadus dzīvo Parīzē un ir laimīgi precējusies ar francūzi vārdā Ēriks.

Lasīt vairāk

Krāšņi foto: Kā Latvijas slavenības izbauda zelta rudeni

Foto: Privātais arhīvs

Rudens Latvijā šogad lutina, un labie laika apstākļi ļauj izbaudīt krāšņos dabasskatus. Arī sabiedrībā zināmi cilvēki pret dabas daili nav spējuši palikt vienaldzīgi un sociālajos tīklos labprāt dalās ar skaistiem foto.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!