Foto: Vida Press
ASV prezidenta Donalda Trampa un viņa laulātās draudzenes Melānijas Trampas īpatnējā savstarpējā saskaņa ne vienu reizi vien izraisījusi mulsumu, liekot izskanēt dažādiem minējumiem par abu laulību, un nesen abi atkal likuši par sevi runāt.

Plašu ievērību izpelnījusies kadru virkne, kurā prezidents ar kundzi šīs nedēļas sākumā iemūžināti pirms došanās uz vētras "Maikls" skarto Floridu.

Kad prezidents un ASV pirmā lēdija devušies uz helikopteru, Vašingtonā smidzinājis lietutiņš. Tramps patvērumu radis zem melna lietussarga, bet viņa sievai nācies stāvēt zem klajas debess.

Tikai pašā pēdējā brīdī, mirkli pirms iekāpšanas helikopterā, Melānija palīdusi zem lietussarga blakus vīram, un Trampa nevērīgā izturēšanās pret sievu izpelnījusies plašu sašutumu gan medijos, gan sociālajos tīklos.

Daudzus nokaitinājusi prezidenta savtīgā rīcība – kamēr viņš cītīgi rūpējies par to, lai pats neizmirktu, sievai nācies stāvēt lietū. Kā sprieduši komentētāji, Tramps kārtējo reizi esot nodemonstrējis džentlmeņa necienīgu rīcību.

Savukārt tie, kuri aktīvi seko līdzi ASV prezidenta gaitām, uzsvēruši, ka šī gan neesot pirmā reize, kad viņš šādi izrīkojies. Savulaik lietū nācies mirkt Trampu kopīgajam dēlam Baronam, kamēr viņa tētuks gozējies zem lietussarga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!